bucati de ganduri

I miss missing you

Tot timpul descopăr acelaşi lucru. Nu voi putea să regăsesc o persoană dragă în alta.  Încerc să alint un iubit, la fel cum alintam un alt iubit. Nu merge. Încerc să pornesc o relaţie la fel cum am pornit-o pe ultima, poate va merge mai bine. Nu merge. Totuşi, se întâmplă des să am un sentiment de deja-vu.

Să stau în braţele lui, şi să fiu convinsă că am mai făcut asta, şi a fost bine. Să visez cu ochii deschişi la cai-verzi-pe-pereţi. Să vreau să fiu ceea ce nu sunt niciodată şi să reuşesc să fiu ceea ce sunt întotdeauna. Să iubesc cu pasiune (şi fără patos) şi să descopăr mimesys-ul necesar pentru a putea să termin ce am început.

Să îţi spun şi ţie cum îi spun şi lui, nu se poate. Ar însemna că înşel pe cineva. E greu atunci. E greu să îţi spun doar ţie, şi să reuşească mesajul să ajungă la tine. E greu pentru tine să crezi că eu aş vrea să comunic cu tine printr-o mână de biţi şi de cuvinte, întinse pe o pată albă, gri, neagră. CE mai contează culoarea când eu am atâtea de spus, iar tu tânjeşti după cuvintele careţi fac inima să îţi salte. Eu tânjesc după privirea ta, pe care nu o mai simt lângă mine, care nu mă mai apasă, dar care ştiu că este acolo.

Eu tânjesc după tine şi îmi lipseşti chiar dacă te ştiu aici. Îmi lipseşti pentru că nu sunt sigură că eşti al meu în totalitate .