dileme existentiale

I am Oana, the wrong Oana !

Povestea nu e prea grea si cred ca exista si “long story – short”. Eu deja ii vad importanta doar pentru ca este vijelia asta in construirea imaginii. Toti dorim sa ne construim o imagine in online, iar acum este momentul nostru sa ne construim, ceea ce marii bloggeri numesc brand. Nu vreau sa-mi construiesc un brand in jurul numelui de Oana, dar lovindu-ma intotdeauna de multe Oane am ajuns sa fac haz de necaz si sa ma recomand indeajuns de frumos incat sa construiesc aura necesara in jurul meu. Aura aia care face lumea sa rada.

La Arad, am avut prezentarea 3 Oana, consecutiv. Pentru ca doar doua eram fizic acolo, faceam glume cu Oana ca eu sunt “the wrong Oana“. A fost dragut, lumea s-a amuzat, iar pentru ca vorbisem despre bloguri, gluma s-a construit in jurul numelui.

Cand m-am hotarat la numele blogului meu, am ales un nume care sa contina numele meu Spi-Oana, acum un spion este omul gresit cu care vrei sa comunici. Nu stii pe care parte este spion si ce va spune despre tine dupa. Deci sunt The wrong Oana !

Am tot ezitat, si pana la urma am incercat un tricou. Nu e facut foarte profesionist, e varianta pilot sa vedem ce reactii se primesc, cum se simt celelalte Oana, etc.

Ma numesc Oana , sunt the wrong Oana, pentru ca un el intr-o zi a gresit Oanele, a ajuns pe la mine in loc de la ea. S-a remediat problema si s-a dus iar la ea, dar eu am ramas greseala. Mi-am asumat-o pentru ca orice blogger isi asuma greseala. Mi-am insusit-o si mi-am pus-o pe tricou mare sa se vada ca a fost greseala mea – dar cu care ma mandresc.

Este o tara plina de Oane si nu cred ca am prietene mai multe in familia asta de nume Oana & Ioana. Sunt foarte hotarata sa fac un eveniment cu Oane si Ioane din onlineu romanesc pentru ca meritam asta. Oanele sunt cele mai puternice.

Oana Barbu si cu mine am avut o dara de inspiratie intr-o seara si am facut un #oanafacts :

The world is just a big bubble blown by different winds. ‪#oanafacts‬

Girls just… Oana have fun! ‪#oanafacts‬

a man’s right to his oana ‪#oanafacts‬

Once you go Oana, you can’t go back ‪#oanafacts

Incurajez acum toate Oanele, si iOanele (varianta apple de Oana), sa isi faca macar un tricou cu #oanafacts, sa ne mai spuna #oanafacts sau cel putin sa-si faca un tricou cu I

Stim doar ca Oanele inspira cel mai mult, suntem cele mai bune muze, iar ca bloggeri trebuie sa aratam asta, trebuie sa aratam in offline ca suntem cele mai bune muze in online !

Acum, ca la alcolicii anonimi :

Ma numesc Oana, sunt blogger si stiu ca sunt speciala #oanafacts ! Pentru ca tricourile ne fac sa fim mult mai speciale (oricum suntem speciale ca suntem Oane)