Aberatii speciale

Hotii!!!

Şi am început să strig, atât cât credeam eu că mă vor ţine plămânii “Hoţiiii” dar am văzut că sunt singura care se revolă, iar lumea mi-a spus cu un zâmbet “Se rezolvă la toamnă” . DAr eu nu vreau să se rezolve la toamnă pentru că atunci o sa am altceva de făcut. Vreau să se rezolve acum, îmi vreau ora de somn furată înapoi! Aşa nu se mai poate.

Şi tu, eşti martor la fel ca şi mine,la acest furt, ne fură orele, minutele, ne fura viaţa iar noi spunem liniştiţi “ne dă ora la toamnă înapoi”

Ce e aici? Împrumut de ore? Împrumutăm anotimpului câteva ore? Pentru ca la toamnă să ni le dea înapoi? Lungim ziua ca să avem mai puţin de petrecut noaptea sau ca să avem mai mult timp să ne distrăm ziua? Nu înteleg.

Da, ştiu, nici tu nu ştii cu exactitate motivul pentru care am reuşit eu să mă revolt în aşa fel, doar pentru o oră. Aceasta era ira în care îmi doream să visez la tot ceea ce nu reuşesc să visez. Să fac tot ceea ce nu pot să fac, şi tu, tu nu te revolţi că omenirea îţi fură orele menite să visezi…