offline party, Online

Hoinar la Cluj

LATER EDIT:

Multumiri lui Monichis pentru filmare:

https://www.youtube.com/watch?v=sx0Kmkuqtng

Nu l-am mai vazut pe Marius de o gramada de vreme. Cu siguranta ca nu l-am vazut de prea multa vreme, dar pentru a ma revansa, il mai bazai pe retele sociale sa stie ca nu l-am uitat. Stiind ca vine primavara si banuind ca vrea sa inceapa a se plimba prin tara, am inceput sa fiu cu ochii pe el. TOT mai mult. Am vazut afisul turneului Primavara HOINARă :

Cand am vazut lipsa Clujului de pe lista imi venea sa strig. Sper sa apara vreo schimbare rapida, cu toate ca deja sperantele mele dispar. Sper ca pe undeva intre doua concerte sa se nimereasca si Cluj, dar sperantele mele dispar iar. Asadar, eu sunt trista pentru ca Marius nu vine la noi, si ma gandesc unde imi este mai usor sa dau o fuga ca sa-l vad. Cred ca n-am mai vazut Bistrita de mult si poate dau o fuga pana acolo.

Cat de mult il admir pe Marius pentru toate lucrurile frumoase pe care le face, e de prisos sa spun, dar, in oftica mea ca nu ajunge mai aproape de mine, vreau sa arunc o rugaminte pentru toti din orasele unde concerteaza.

Mergeti va rog frumos sa-l ascultati, toti cei care stati in

Brașov 6 martie – Restaurant La Taifas;
Bistrița 7 martie – Class Cafe;
Mediaș 8 martie – Hanul Greweln;
Timișoara 12 martie – The 80’s Pub;
Craiova 13 martie – Casa de Cultură Traian Demetrescu;
Onești 18 martie – Biblioteca Municipală Radu Rosetti;
Roman 19 martie – Restaurant Casa Veche;
Suceava 20 martie – La Fierărie – Pub Boem;
Gura Humorului 21 martie – Casa de Cultură Municipală;
Piatra Neamț 22 martie – Pub Km 0.

Mergeti si ascultati-l. Faceti-va o poza cu el pentru mine, filmati-mi un refren sa pot sa-l ascult. Daca un om din fiecare oras de unde merge Marius face asta pentru mine, am sa ma simt de parca l-am avut la concert aici, la Cluj.

Imi va trece supararea cu lipsa concertului tocmai acum, pentru ca stiu ca o sa revina. Este cel mai important an al acestui oras si chiar daca am sa stau sa construiesc un bar nou pentru folkisti sa vina el, tot am sa-l vad pe scena si-am sa-l ascult.

Pana atunci, va rog, va implor, trimiteti-mi 15 secunde de filmare din turneul Hoinarului sa mi-l imaginez si eu fiind la Cluj.

*note to myself: poate ajungi la finalul lunii martie la Piatra sau Roman si impusti mai multi iepuri dintr-o lovitura. Aliniaza planetele fato, arta cere sacrificii, uite ce scuza buna sa bati tara la picior sa-ti revezi prietenii ai!

Intre timp, intr-o zi ploioasa, m-am hotarat sa ascult marea: