bucati de ganduri

hey straine !

ce faci? Esti cuminte? Mai stii faza : “tat doi porci ai?” “si?ce-ti fac porcii? manca?” :)) Cred ca am stat zile bune pana am rumegat faza, si eu nu’s vaca sa rumeg (eu’s cu porcii, stii tu, gripa porcina) Nu crezi ca ne-ar mai trebui niste poze impreuna? Ca nu avem nimic nou. Totul este de anul trecut (so last season!!) Ne trebuie si noua, patru-cinci sezoane ca in cm (pentru necunoscatori a se citi criminal minds)

Ai vazut cum se uita lumea la noi? nu reusesc sa imi dau seama daca aia e privirea de “wow ce bine le sta impreuna” sau de “ce Dumnezo cauta astia amandoi de mana?” . Oricum, nu se vor obisnui. Mai avem 5 saptamani, iar apoi? Apoi ce facem? Vine iar vara, dar mai tii minte vara trecuta? Oare reusim sa evadam macar cateva zile sa ne vedem pe vr’undeva? Cu toate festivalele, cabanele, concertele… ? Iti zic oficial! Daca faci si anu asta ce ai facut anul trecut, nu iti mai dau indicatii cu ce se intampla ca stii ca a doua oara nu mai prinzi pisoiu de coada !

chiar ma… ce facem vara asta? CA eu ce fac stiu! Tu ce faci stiu! DAr impreuna? Sau iar vor fi 3-4 luni in care nu ne vedem? Telefonul oare va fi indeajuns pentru amandoi? De distrus nu are ce sa se distruga, am trecut prin asta o tura. Sunt curioasa ce ii zici la mica’ta de iepure :))

Ih…. stai, astea nu trebuia sa le postez… ups…

love you tu???