Gramada

hey straine

am ajuns, am dat de net, am si timp sa scriu, acum chef nu prea am, dar problema este in felul urmator. Am atatea subiecte in cap, incat, nu stiu daca tu, cel care iti deranjezi ochii citindu-ma vei reusii sa ai timp cat este nevoie pentru a ma citii. Asta e problema care ma sacaie de cateva zile. Ca sa iau totul mai usor, m-am hotarat, sa, scriu cam 4-5 articole pe zi, incercand astfel ca, usor-usor sa ajung la zi cu ele, pentru ca, altceva nu am ce sa fac.

Intre timp, tin sa te anunt, ca mi-au venit in minte zeci de idei despre ce sa-ti povestesc si am facut o gramada (mai mijlocie asa de felul ei) de tampenii (astea numarate pe centimetru patrat, nu asa oricum). Asta probabil inseamna ca sunt o dependenta de blog, dar sa stii ca te inseli. Nu sunt dependenta de blog. Sunt dependenta de tine, cel care ma citesti, si imi place, pentru ca, intr-un fel sau altul semanam (mai afoni noi asa in alte lucruri dar semanam) spun asta pentru ca, daca nu era asa, nu vad de ce m-ai citii. Stiu, imi vei spune ca iti place de mine, dar poate ca iti place de mine pentru ca semanam. E nasol pentru ca sunt fata, nu tind mereu sa am dreptate, dar in schimb, o tin pe a mea, eu si calul, nu vad decat inainte, alte solutii ale problemei nu le accept, cu toate ca, ar cam trebuii sa accept chestia asta. dar, nu reusesc sa o accept

(sh)it happens

acestea fiind spuse, sa ne citim cu bine, pentru ca, in reader am o groaza de articole, si dupa ce iti voi spune ce am facut, voi incepe sa imi ocup timpul vazand ce ai facut tu, si pentru ca sunt o intarziata voi comenta cu efect intarziat. Eh, asa suntem noi fetele, intarziate!