Aberatii speciale

Hand made, adus la un alt nivel

Editia unu de I Made This, a fost frumusica. Frumusica foc as putea chiar sa spun. Am fost tot weekendul acela pe la Polus si mi-am cascat ochii. Mi-am cascat ochii pana am gasit ceva cu adevarat superb. Am primit un pandativ, cu o fetita cu fusta. Logo-ul meu favorit, il port la gat de atunci. Multumesc domnu` Gabi!

Cand am auzit ca vine editia doi deja aproape ca-mi scuipam in palme si asteptam sa vad ce urmeaza. Stiam ca va urma ceva indeajuns de epic. Programul este mai mult decat superb. Workshop de bijuterii m-a cucerit. Complet. Adica, pot sa-mi fac ce combinatie vreau, singura, cu mainile mele. Exista oameni care sa imi arate, sa-mi spuna, cu care sa aberez amabil cateva minute pe tema asta. Da!

Pe aceasta cale provoc domnisoarele pasionate de bijuterii (si nu numai) sa vina, sa vada si apoi sa-si faca ceea ce-si doreau. Exact ceea ce-si doreau fara alte complicatii.

Targul are loc la Polus Center (Floresti city), pe data de 12.04 de la ora 10-22 in Food Court va fi acest workshop de care vorbesc eu. I Made This nu se termina vineri, el continuand in weekend, pe 13 si 14 fiind zile in care puteti achizitiona alte lucruri hand made care vor fi la vanzare.

Detalii se vor publica pe WWMP.ro, site-ul oficial al asociatiei care coordoneaza acest proiect, si se pot solicita la adresa de mail: imtfestival@gmail.com. Alte date de contact aici.