Gramada

haina face pe om. hateru face pe blogger

simt in adancul inimii mele ca pentru fiecare domeniu este un proverb potrivit. Astia suntem, cu asta ne mandrim. Avem proverbe potrivite pentru absolut orice situatie. ce sa-i faci? Asta-i soarta, noi, muritorii nu stim altceva decat sa nastem pilde dupa intamplarile noastre si ale stramosilor nostri.

De vreo 2 luni am un hater. Dar omul ala ma uraste cu o pasiune incat in fiecare zi imi dedica un articol. Un articol in care-mi comenteaza articolul meu. A trecut de la nervi la penibil, si acum nu prea mai are ce sa zica. El totusi persista, cauta in arhiva, imi judeca cititorii si concluzioneaza ca nimic nu conteaza daca lumea nu iti comenteaza.

La inceput am fost foarte nervoasa, eu, marea urlatoare heitarita care se cearta pe twitter cu oameni importanti ai ochilor romanesti, sau neimportanti, totul depinde de perspectiva fiecaruia, am unul ca mine. Asta m-a facut sa nu ma mai simt unica, totusi, incerc din suflet sa nu fie asa, sa nu mai fie nimeni ca mine. M-am gandit sa-i raspund, dar nu vreau sa-mi pagaresc blogul si totul sa se transforme intr-un circ on-line in care fiecare arunca cu biti in celalalt. E penibil si parca am trecut de vremea in care eram tigani. Cel putin eu personal ma astept la putina decenta macar in blogosfera, sa ne tiganim altundeva, undeva unde putem sa aruncam cu ceva in celalalt, macar cu alune.

Am vrut sa fac pace cu el la fel cum incearca cineva sa faca pace cu mine, dar eu inca-mi tin orgoliul tare, oricum, ar trebui sa-mi multumeasca pentru ca stiu ca eu sunt cea mai perspicaca haterita pe care o are. Na c-am recunoscut, dar nu-ti dau link.

Un lucru care m-a deranjat la haterul meu a fost ca nu-mi dadea link. Vorbea despre mine dar lumea nu stia ca sunt eu. Acum, de vreo doua saptamani pot sa dorm noaptea linistita deoarece imi pune link la fiecare articol. Imi place asta. Ma face sa ma simt mai bine. Nimic in lume nu ma poate face sa ma simt mai bine decat un hater care are banneru meu in dreapta, linku la blogroll, si imi da trackback la articole atunci cand ma comenteaza. Ala e un hater adevarat.

Concluzia mea finala este ca haterul este cel care-ti face reclama cea mai buna, pana o da in penibil. Cred ca ar trebui platit, macar c-o aluna.