uimita de lume

frustrarea saptamanii

Jur ca nu mai pot de nervi, si nu reusesc sa ma abtin sa nu vorbesc despre asta, sa iti spun tie sa spui si tu “ce oameni dom’le”

Bun, incepem cu inceputul (oficial). EU sunt paralela cu pc’urile, am incercat de cateva ori sa le inteleg si m-am lovit de acelasi mesaj “Esti fata, n-ai cum sa intelegi” , asa ca am invatat ceea ce m-a interesat. Stiu sa fac o defragmentare, sa il caut de 70% din virusi, sa intru in safe mode, sa instalez un wingoz, sa formatez, stiu lucruri marunte, nu am rabdare sa ma ocup de ele si uneori mi-e frica sa nu fac ceva gresit, e alta poveste.

In a distruge calculatoare sunt experta. Am distrus vreo 2 harduri. De ce? Pentru ca pot!
Bun…

Avand in vedere ca pc’u meu procesa la 100% cand aveam opera, yahoo si winamp deschise, am inceput sa ma agit asa ca un cola la doza (Ca ala-i mai mic) si sa il anunt pe tipu care se ocupa de intretinerea pc’ului ca ar fi frumos sa vina si sa vada ce are, pentru ca ultima data cand a fost s-a uitat si m-a lasat pe mine cu aceiasi 260 de tojeni care imi rodeau muzica, la fel cum a fost inainte sa vina. Si data trecuta am pierdut niste filmari (multe) facute acasa de pasti pe care inca nu apucasem sa le ard pe dvd’uri. And that was not fun at all.

Bun…
A venit tipu miercuri. Eu nu eram acasa, dar am lasat instructiuni : descurca-te
Si s-a descurcat. A facut toate setarile care le are pe pc’u lui, mi-a dezactivat mesurile, cele 3 din care la una nu stiu parola, (una, una din adrese) , pe langa asta, nu i-a placut nici versiunea mea de opera si a pus una mai noua, a mai mesterit ceva la programu care imi scoate pozele, acu are un MARE semn de interzis.

De ce ma deranjeaza ca nu mi se mai incarca mess’urile? Pentru ca sunt obisnuita sa intre automat si sa imi intre off-line-urile, mailurile de pe cele 3 adrese si tot. Acu tre sa deschid pc-u si sa vin sa le deschid etc etc ceea ce nu mi-e foarte la indemana. Pe langa asta reinstalatu de opera de acu a fost la fel ca reinstalatu de mozilla de anu trecut: “unde imi sunt site’urile lasate aici? Unde mi-e arhvia? Unde mi-s bookmark-urile? Unde mi-e tot???????????”

Astea toate parca le-as putea trece cu vederea, ca inteleg ca omu cand nu sunt langa el profita si isi face de cap, dar, aseara, aducandu-mi cina la pc, stateam si ma gandeam la ce episod din neveste disperate am ajuns (da, eu n-am vazut serialu ala cap-coada) mi se parea ca 18, sau o fi 16, dar eram hotarata sa verific
intru

my computer >> f >> ma uit.
stupoare nimic
ma uit, pe f liber 38gb
cand am plecat de acasa erau 5gb liberi.
dau inapoi pe f, intru ma uit
neveste disperate – canci

nici nu vrei sa iti imaginezi ce a fost in gandul meu atunci, toate incurajarile singura, si respiratu adanc nu au avut niciun efect, dar a gasit omu un offline de la mine cat intreaga Rusie, si il astept in vizita pe la noi, cu cel mai mare drag, am un intreg pomelnic sa-i zic