bucati de ganduri

Franturi de an

tot timpul în stările astea îmi amintesc de tine. Nu pare să te deranjeze. Te simți folosit ca de fiecare dată, dar parcă toate astea îți dau putere să mă iubești mai mult. Nu e corect. Deloc, față de toate tipele alea care le doresc, iar tu le savurezi, exact ca pe niște bucăți de carne, ca pe un lucru biologic absolut necesar. Poate că asta este metoda ta de a mă uita. De a te elibera. Apoi, ajungi iar în fața calculatorului și te lovești de realitatea de care fugi : eu .

Te lovești de mine și de mailurile de la mine, după care, ajungi iar, în același labirint infinit, în care eu îți spun aceleași povești tot timpul, și tu la fel, și amândoi suferim, nu suntem înțeleși și toată lumea este rea cu noi. Asta a fost ceea ce am reușit să fac acest an. Să îmi calc pe orgoliu, după iar aproape un an în care n-am schimbat o vorbă. A fost un an aproape liniștit. Ăla. Păcat doar, că eu, refuzam să accept un adevăr. Refuzam să accept că mi-e dor de tine. Încercam să te evit, să fug de tine, dar n-am reușit. Am reușit în schimb să devin obsedata de o piesă :

Hey you, out there in the cold
Getting lonely, getting old
Can you feel me?
Hey you, standing in the aisles
With itchy feet and fading smiles
Can you feel me?
Hey you, dont help them to bury the light
Don’t give in without a fight.

Hey you, out there on your own
Sitting naked by the phone
Would you touch me?
Hey you, with you ear against the wall
Waiting for someone to call out
Would you touch me?
Hey you, would you help me to carry the stone?
Open your heart, I’m coming home.

But it was only fantasy.
The wall was too high,
As you can see.
No matter how he tried,
He could not break free.
And the worms ate into his brain.

Hey you, out there on the road
always doing what you’re told,
Can you help me?
Hey you, out there beyond the wall,
Breaking bottles in the hall,
Can you help me?
Hey you, don’t tell me there’s no hope at all
Together we stand, divided we fall.

Vreau sa iti zic multumesc pentru urare.
Pacat ca nu ai venit, a fost super cheful, cel putin ne-am simtit bine toti.. dupa ce mi s-a urcat alcoolul la cap mai trageam o privire catre intrare in speranta ca te vad venind catre mine dar era alcoolul care isi spunea punctul de vedere.
Sper sa reusesc sapt asta sa fac rost de timp si sa ne vedem, sincer chiar trebuie, nu mai rezist sa stiu ca nu ne vedem iarasi perioade indelungate.In ultima vreme(de 9 luni incoace) nu mai suna telefonul la ore tarzii in noapte cand nu iti ramane nimic de facut decat sa te gandesti la persoana care te apeleaza(:-??, nu prea isi are sensul fraza)
Am gasit o piesa in arhiva printre paianjeni
Am revazut un film astazi(pentru a nu stiu, multe ori l-am vazut) si zicea la un moment o chestie interesanta,” I’m not obsessing. I’m just curious. “.
Tarzie ora, sper ca visezi deja, as vrea sa fiu pe un camp si sa nu fac nimic, sa nu imi pese de nimic… vreau doar sa privesc cerul, nori, tot ce ee in preajma mea.
Atat, deja ma intind m-ai mult decat am plapuma…
Noapte buna.