Gramada

Fotbal fara seminte

după cum aproximativ toată lumea știe încă de la articolul ăsta , weekendul care tocmai a trecut am fost la Brașov. Acum, eu joi am tradiția de febră, dar în general vineri sunt fresh. Vineri în schimb nu mai aveam voce deloc și facusem și puțină febră. Degeaba m-am îndopat eu cu ceai și medicamente că parcă ceva îmi spunea că nu e bine. Eu nu m-am lăsat. Am promis că merg și așa urma să fac. M-am echipat, mi-am făcut bagajul uitând doar niște lucruri ușor importante gen încă 2 bluze groase, o pereche de colanți, șortu, șireturile la teneși. O nimica toată.

Am ajuns la Brașov după o plimbare cu Marcel și Dan care au discutat foarte mult despre : reconfigurarea traseului. Apoi m-am jucat cu Winny și am avut grijă să nu facă pipi pe mine, chiar dacă aia mi-ar fi adus noroc mai mult poate.

Vremea era de partea noastră sâmbătă. Am intrat în sală speriați și am văzut terenul. Ne-am dus totți clujenii ca experții, am pipăit iarba cu picioru, ne-am uitat cu un ochi critic la sală am decis că o sa se fugă mult. Pe de alta parte era călduț pe o parte a sălii (bătea soarele pe prelata aia). Pe cealalta parte a salii nu bătea soarele dar în schimb, condensul adunat pica direct pe noi.

Eu, marea vedetă am făcut un pic de live tweet la meci, nu prea puteam sa fac mai mult de atât. Era metoda mea de a ține galerie și a mă implica. Pentru mai mult de atât nu aveam forță. Toată lumea se uita la mine cu multă compătimire că nu am voce, de fapt problema era că mă ustura gâtul și tușeam încet-încet.

Meciurile celor de la Ancada Cluj au fost phenomenale. Sigur, eu spun asta doar pentru că țin cu ei, dar mi-au plăcut și cei din Iași și Onești, chiar dacă Iași a dispărut subit la un momentdat.Îmi pare foarte rău că nu am reușit să socializez cu toată lumea și că nu aveam cea mai prietenoasă mutră posibilă, dar știu că lumea înțelege că eu eram cel mai răcit om. Cristina săraca era și era răgușită, dar ea deja simțise stările prin care trec eu acum, și avansase la ceva mai low, cum ar fi răgușeala.

Adevărata problemă în sală a devenit când a început să se întunece afară și să se simtă frigul. Lumea nu știa cum să se înfofolească mai bine, iar meciurile începeau să devină tot mai aprinse. Mai câte un fault, sau o alunecare, o ceartă cu arbitru, și căutarea disperată de ceva cald. Galeria părea să se încălzească iar lumea căuta înnebunită numărul de telefon să comande ceva de mancare până când nu începeam să ne mâncăm reciproc.

Pe măsură ce trecea timpul nervii erau mai întinși, lumea mai convinsă că va câștiga București, Clujul era încă optimist pentru că am luat prea puține goluri ca să ne pese. Nici măcar faptul că Mihai Labo fără ochelari era relativ chior nu ne-a descurajar și acesta ar fi fost un motiv bun de descurajare deoarece vorba aia, el stătea în poartă, era important să vadă măcar mingea.

Dar am ieșit învingători. Am demonstrat la tot on-line-u românesc că noi contăm. Am demonstrat că suntem puternici, că știm juca fotbal și că nu suntem roboți, dar fiind faptul că timp de o săptămână băieții vor umbla ca niște boboci de rață.

Meciul fetelor a fost blat, clar, pe față, și asta pentru că întotdeauna echipa care pierde se oftică și zice : o fost blaaat

Oricum. Mie mi-a părut rău că nu am putut juca, oricum m-aș fi enervat și mai tare dacă erau 3 fete pe mine la minge, dar eu la fete care nu știu juca fotbal am un secret de ămpărtășit, vi-l zic pe teren data viitoare când am să joc. Până atunci fetelor, dacă nu ați jucat fotbal în viața voastră, oricât de mult se roagă lumea de voi, nu o faceți doar pentru amuzamentul celorlalți pentru că scoateți din sărite lumea care știe fotbal și e păcat. Numa zic.

Pe de altă parte vreau să îmi cer scuze că nu am fost o companie exagerat de plăcută. Prea zâmbitoare șamd dar m-am simțit foarte rău, acela este motivul pentru care sâmbătă am plecat foarte devreme, iar vineri am absentat de la berea la care vroiam să ajung. Ămi pare rău dragilor.

Mă bucur că am cunoscut atâția oameni minunați. Tura următoare promit să socializez mai mult, doar să-mi permită sănătatea. Încă mai behăi deci e de bine.

V-am spus de Ciulea? Care a băut ceai până la 5 dimineața și apoi a condus până acasă? V-am zis de Ciulea care a dat primul gol? V-am zis? Mare om! Mare caracter.

Pe această cale, Clujul mulțumește lui Ben cel Gay, Ketonal, Ancada, și restul sponsorilor că au făcut posibilă desfășurarea cupei. Dacă am uitat ceva, revin cu un edit 😀

 

l.e. : cum poți să vezi cine-ce și câți au zis de eveniment? simplu.  Unde sunt echipele e link la fiecare pe blog, sigur în ultimele 5 articole e unu despre eveniment. V-am zis io că are mama o fată deșteaptă