Filme / Festivaluri de film

Fiind Tiffar cu Mercedes ma plimbam

Pai incepe tiffu si descopar ca anul asta ma plimb ca o diva. Cu sofer personal (in limita baiatului liber). Am incercat eu o magie cu fal-fal din gene sa pastrez acelasi sofer sa fac pe vedeta, dar apoi am zis ca vreau sa vad diferenta dintre culorile masinii. Cred ca am avut vreo 3 baieti cu care nu am calatorit, maxim 4.

Pot sa spun ca prima data m-am temut putin. M-am temut pentru ca nu stiam cata putere are masina si cat de mult doreste baiatul sa imi arate asta. Eh, se pare ca baietii astia, chiar daca au masini puternice la cheie nu fac pe smecherii. Fara liniute la semafor cu soferul care se uita apetisant la masina. Fara facut pe eroii prin oras. Admiratia pe care oamenii ti-o arunca atunci cand incearca sa vada cine e in masina aia stralucitoare. Am fost intr-o zi cu baietii la spalatorie doar din curiozitatea de a vedea reactia oamenilor din zona respectiva.  Chiar daca nu sunt un mare fan al masinilor imense, sau tipatoare, chiar daca o mare perioada de timp am crezut ca e modelul de masina care sa compenseze pentru ceva, am ajuns sa spun : cred ca-si merita banii.

Intr-una din zile, unul din soferii nostri a devenit vedeta. Ah, Raducule, cum te-ai dat tu pe bloguri, dar n-ai stiut tu exact pe care blog trebuie sa te opresti. Ce m-a uimit a fost reactia lui uimita, atat de articol cat si de reactiile noastre. Anul trecut eu n-am avut onorarea sa ma plimb cu el, dar anul asta am facut niste plimbarici.

Despre soferi, am de spus numai de bine, cat despre Radu, ei bine, ce as spune eu despre el ar fi automat cenzurat pe acest blog, dar  de indata ce Bogdan scapa de irus, poate ca am sa dau ceva din casa. Poate ca nu, ca noroc ca nu dam nume. REVENIIIM !!!

Am vazut o multime de spot-uri cu batai intre brand-uri mari de masini. Sincer, nu cred ca alta marca de masina

1386_10151647882969571_1743415845_n

p.s. Multumesc pentru poza domnul Sarkozi