dileme existentiale

Fiecare kilometru in incaltarile potrivite

Nu cred ca este cineva pe pamantul asta caruia sa ii faca placere sa iasa la cumparaturi. Doar daca acel cineva este femeie, neaparat aceasta femeie trebuie sa mai aiba cel putin 30 de perechi de pantofi in dulap.

Cel care a scris melodia cu walk a mile in my shoes cred ca a pierdut un pariu cu prietenii si a trebuit sa incalte papucii cu toc inalt si calapod nu neaparat comod pentru a sta 15 minute in ei. Cum femeile reusesc sa petreaca o zi intreaga in sandalute si pantofiori care nu par comozi, a ramas un mister pana si pentru cei mai vechi cercetatori britanici.

Nu am sa-mi vand painea de sub nas, nu am sa povestesc nimanui cum reusim sa rezistam, vreau doar sa nu mai incercati sa ne opriti sa ne cumparam pantofi. Niciodata, dar niciodata nu exista destule perechi de pantofi in lumea asta. Moda, culorile, calapodul, modelul tocului, toate se schimba aproape saptamanal, iar noi ne dorim o pereche noua pe care s-o asortam la rochita noua, la pantalonii noi.

Femeile nu au niciodata destule: genti, haine, perechi de pantofi. Orice ai incerca sa faci, in momentul in care treci pe langa o vitrina, iti amintesti brusc cat de mult ti-ai dori si tu o pereche de acel fel. Fie ca vorbim de o pereche de blugi, fie ca vorbim de pantofi de club, toate se vor asorta intr-un mod inexplicabil in momentul in care se vor intalni cu suratele lor de acasa.

Cu mana pe inima vreau sa declar, ca in acest an calendaristic mi-am cumparat doar 3 perechi de pantofi, 2 perechi de sandale, in schimb inca sunt suparata ca nu am gasit balerinii care sa-mi placa cel mai mult, iar papucii cu tinte nu ma fac sa zambesc deloc.

Salut, eu sunt Oana iar lumea uraste sa iasa la cumparaturi de papuci cu mine, pentru ca am piciorul mic si sunt foarte, dar foarte pretentioasa!

before-i-criticize-someone-i-walk_a_mile_in_their_shoes_if_they_get_angry