in cautarea perfectiunii

Fetele se rasfata, pentru ca e ziua noastra

Pam-pam!

Am ajuns în luna în care noi fetele suntem foarte alintate. Luna FeMartie. Spun asta pentru ca vine cu inimioare de ciocolata (care se vor pune direct pe fund) de Valentin şi Dragobete, apoi de 1 si 8 martie primim mărţişoare de ciocolată pentru că, orice băiet ştie că va putea cumpăra o fată cu ciocolată, pentru că e atenţia care nu dă greş niciodată pentru simplu fapt pentru care orice fată poate fi cumpărată cu ciocolată. (după un research potrivit am să fac un post doar despre ciocolată)

Sigina face un giveaway foarte drăguţ pentru fete. Asta pentru că ea, ca întotdeauna ştie ce cadouri să faci unei domşoare pentru ca ea să se simtă minuuunaaat. Ea, împreună cu Handmade bugles face un mic concurs pentru toate fetele. Eu mă înscriu şi prin asta dau sfadă în lume pentru că cineva trebuie să câştige, cineva trebuie să se uite şi să cumpere, şi toţi băieţii care citesc blogul trebuie să se gândească la faptul că o domnişoară se mai satură de ciocolată şi vrea să spună celorlalte fete : eu asta am primiiiit! şi să aibă ce să arate şi fetelor şi nepoţilor.

Drept urmare, degetele încrucişate feletor, afară ninge ca-n poveştile lui Hans Christian Andersen, noi suntem romanţioase şi îndrăgostite şi avem nevoie de un mic alint. Sigina ajută băieţii pentru idei, şi ne face un cadou aşa de la blogăraş la blogăraş. Trăiască on-lainu 😀