Online

Feminitate si machiaje

M-am hotarat deci sa-mi impun singura o provocare. Lumea s-a tot plans ca s-a saturat vazandu-ma in pantaloni asa ca, facand o curatenie in dulap mi-am dat seama ca am o gramada imensa de haine. Pe langa asta, m-am hotarat sa fac cateva schimbari parului, iar cand vine vorba de tinuta mi-am propus ca de la 1mai pana la 30 iunie, fiecare zi sa port doar fuste si rochite. Ma incapatanez sa fac o schimbare care cred ca-mi va face bine, ma incapatanez sa ma tin de multe lucruri. Adevarul este ca, eu trebuie sa incep schimbarile pe care vreau sa le vad la mine.

Pentru a mari miza, plimbandu-ma prin blogosfera am vazut strigarea Oriflame. Nu cred ca mi-am mai dorit vreodata sa imi conturez trusa de frumusete purtand sigla unui singur brand. Stiu ca nu e frumos, dar sunt vinovata pentru fapul ca feminitatea mea este putin conturata doar in jurul unui rimmel sau un bb cream. Poate ar trebui sa incerc si alte mici accentuari (fara excese).

Un moment mai potrivit nu cred ca ar fi putut avea cu o campanie care are un nume superb. Campania este scurta, dar eu vreau sa imortalizez fiecare moment din ea, fiecare moment din aceste doua luni, iar la finalul fiecarei saptamani, chiar si la finalul campaniei The ONE sa trag linia.

Sunt mai mult decat convinsa ca o sa-mi priasca toate astea, pe de alta parte, doar asa pot sa descopar cum imi vin fustele si rochitele pe care nu le-am mai purtat de mult. Reactia oamenilor vazandu-ma mai des machiata si ca o domnisorica. Am sa devin o The ONE, pentru ca schimbarea asta o sa-mi priasca pe toate fronturile.

Sa ne citim deci! Sa ne vedem! Sa ne pozam si sa concluzionam!