Gramada

Feminismul : ANA !

Am inceput sa urlu la un momentdat de o campanie care se vedea doar teasing. “s-o fut pe ANA” ziceam vazand toate post-it-urile si neintelegand (nici acum nu inteleg) ce legatura are ANOSR in asta. Mi-am pierdut totusi cateva secunde sa vad care-i faza pentru ca din teasingu de pe net nu mi-am dat seama de nimic.

HA! Hai romani sa punem pe bacnotele noastre o femeie. Campanie initiata de cine? De femei! Dragelor, va simtiti discriminate? A venit momentul in care sa discutam IAR despre feminism? Va simtiti ca in anii `60-`70 cand nu aveati drepturi? Care e cea mai puternica persoana din lume? O FEMEIE! Intre cele mai importante persoane din istorie avem femei care nu aveau ideologii feministe AVEM!

Pe cine o sa punem pe bacnota?

Am o idee :

– Andreea Eca (ea e imaginea noastra, si ce daca-i vie? O omoram !)

– Hortensia Papadat-Bengescu (macar era feminista)

– Maytrei (nu era romanca, dar a prins)

– Veronica Micle (teoretic era o curva drogata la vremea aia, toti in tara asta suntem curve, si ea deja e moarta)

CE personalitate FEMININA avem in tara asta care sa merite sa fie pe o BACNOTA?

Si va rog, fara Regina Maria, pentru ca 3/4 dintre voi nu stiti ce a facut muierea aia in viata.

Sa ne intelegem, bacnotele noastre sunt bune asa cum sunt! Bacnotele noastre au oameni care au facut, candva, pentru putin timp, ceva pentru tara noastra. Ceva bun! Nici asa populatia tarii noastre nu stie cine sunt oamenii de pe bacnotele pe care le au in mana zilnic, credeti ca daca puneti O FEMEIE o sa schimbam ceva?

Propunerea doi : sa o punem dezbracata !

Dragii mei, resimt un sentiment pe care nu doream sa-l am. Mi-e rusine ca-s femeie. Trist.

in final, ceva ce inca n-a fost folosit in campania voastra : uimitor, o melodie care inca merge fara alte influente politice

Presimt ca va fi bagata in campanie, stricand astfel bunatate de melodie. Dragelor va recomand MULT SEX ! Feminismul vine de la sex prost facut, s-a demonstrat!