Aberatii speciale

Femeilor din lumea intreaga…

Femeilor din lumea inreaga, ni suntem puterea. Noi sntem acelea care suntem vesnic nemultumite. Vrem animale de casa, spalam, calcam, facem de mancare. Vrem atentii in inimioare, flori din cand in cand, si o multime de astfel de lucruri. Suntem imposibile. Suntem greu de suportat deoarece ratiunea noastra duce la nebuni orice doctorand in logica sau filozofie. Sntem niste monstrii gelosi reusind sa facem cele mai mari show-uri in cele mai frumoase locuri publice. Nu suntem multumite daca nu se uita la noi, iar daca se uita la noi o fac pentru ca sunt libidinosi. Nimic nu ne multumeste.

Femeilor din lumea intreaga, va anunt ca de cateva zile barbatii s-au dat peste cap sa ne faca pe plac, pentru ca este 8 martie. Au facut rezervari la restaurante, au cumparat flori, au facut tot ce stiau ei mai bine, iar daca trebe, or sa faca si sandwich-uri si or sa genereze si articole multe pe blog.

Femeilor din lumea intreaga, sa imbratisam deci, barbatii care au grija de noi, pentru ca si daca suntem cele mai imposibile, suparacioase, irationale, geloase, paranoice fiinte de pe pamant, ei ne iubesc.

Un 8 martie calduros !