Online

Fanfara, Byron si alte nebunii

Acum un an si jumatate m-a sunat un prieten de la Bucuresti. Ma ruga sa-i ajut pe unii la un concert. Nu stia daca-i stiu, dar sunt unii c-o formatie faina. Auzisem eu de ei si aveam ceva melodie faina de la ei pe repeat de cateva zile. Si-am fost la concert. Si-am cunoscut oamenii. Si am ramas indragostita.

Apoi, cateva luni mai tarziu, hop vine TIFF-ul si ce sa vezi. Nebunie si AMR in birouri pentru ca vin niste unii si tin un concert. Cand ma uit si eu de ce-s inebunite gagicele. Hop, ce sa vezi. Aceeasi baieti.

Acum sa va dau de veste: Oamenii astia fac show. Oamenii astia fac un show asa de fain ca am de gand sa-i trimit pe ai mei parinti sa se bucure de-un concert superb. Stiu ca ei (ai mei indragostiti de parinti) se tot alinta cu concerte (c-or fost si la James Blunt, da????), dar sa se tina-n pas cu moda si evenimentele mondene, le arat eu cum se distreaza lumea. Ce-or mai dansa ei.

Fanfara si Byron. Da. Acei Byron: Dan Byron – voce, chitara, flaut; 6fingers – clape, chitara, voce; Laszlo Demeter – bass; Dan Georgescu – tobe SI Fanfara Militara a garnizoanei Bistrita SI corul de elevi Excelsior. Ei, toti acestia, inghesuiti in Teatrul National Lucian Blaga, or sa faca un show mega-show cu ocazia a 8 ANI de activitate.

Mie personal nu-mi vine sa cred ca oamenii astia canta de 8 ani si eu i-am descoperit de aproape 2. Sa-mi fie rusine!

Concertul „Electric Marching Band” va fi inregistrat, urmand sa fie baza unui viitor DVD/Blu-ray byron! Acesta ar urma sa fie a treia productie video a trupei, dupa concertul „Live Underground” din salina Turda (2010) si unplugged-ul „Acoustic Drama” din Cetatea Targu Mures (2008).

Biletele la concert s-au pus in vanzare prin www.biletmaster.ro si www.iabilet.ro, acestea fiind disponibile si in reteaua magazinelor UMAN, Senia si agentiile Perfect Tour. Pana pe 20 noiembrie inclusiv, pretul biletelor in presale este de 25 lei (categoria II), 35 lei (categoria I) si 50 lei (Premium). Dupa aceasta data si la intrare, biletele vor costa 30 lei (cat. II), 45 lei (cat. I) si 60 lei (Premium).

Eu zic ca merita! Mobilizarea oameni buni ca merita! Sa ne vedem – deci – pe 2 DECEMBRIE, la Teatrul National Lucian Blaga, cu mic, cu mare, cu mijlociu si tot asa, sa-i descoperim si REdescoperim pe oamenii astia faini, ca-i pacat sa dai toti banii pe tigari si bere si san u sacrifici nimic pe-o muzica buna!

p.s. cine vrea sa-si clateasca ochii si urechile antrenandu-se sa invete niste versuri, sa clateasca privirea la baieti frumosi si gandurile la voci >> youtube & facebook