uimita de lume

Facebook plin de mancare

Zilele trecute, am fost invitata intr-un grup pe facebook. Am o mare problema cu acest spam al grupurilor, dar nu prea am cum sa evit grupurile, prefer sa le am cat mai putine si cat mai la subiect. Nu se prea poate pentru ca multi ma tot adauga in grupuri. Am mers cu valul, astfel ajungand sa blochez userii care ma adauga, sa ies din grupuri si sa blochez grupul pentru a nu mai putea intra vreodata in el.

Incerc sa-mi tin un mediu curat in facebook si cat mai aerisit. Stiu ca facebook are alte planuri pentru mine si incearca sa-mi bage pe gat o gramada de lucruri, dar acest lucru nu ma face sa renunt la acest obicei.

Intre timp, am reusit sa fiu bagata intr-un grup cu mancare. DA! Cu mancare.

Oameni care vand mancarea lor de acasa.

Nici nu vreau sa spun cat de neigienic si urat mi se pare acest lucru, nu vreau sa subliniez de nicio culoare cat de mult ar trebui sa se autosesizeze multe organe competente. Nu pun la indoiala deloc modul in care au fost gatite acele zacusti sau altele, dar nu mi se pare deloc sanatos. Replica vesnica : macar asa nu cumpar lucruri cu e-uri si alte prostii, e o idiotenie. Nu tot ce se gaseste pe piata e plin de aditivi, vitaminte proaste si alte lucruri. Nu tot ce zboara se mananca, dar internetul este o sursa inepuizabila care demonstreaza in fiecare secunda cat de mare-i gradina.

Alte comentarii pe mai tarziu, Va rog admirati pozele:

licitatii-mancare licitatii-sushi