Gramada

Facebook – atacul mass-urilor

Acum câteva secole, când am avut prima țeavă de net trasă prin casă, toată lumea (mea) era înnebunită. Descoperisem youtube, messu deja era ceva old, ne stresam cu buzz-uri și mass-uri că așa era moda. Apoi a venit! Vestea. Yahoo se închidea. Toată lmea era înnebunită. Peste tot mișunau mass-uri care îți spuneau că nu se mai poate, Yahoo se închide.

Căcat de bou!

Acum, știrea zilei e că Facebook se închide. Oameni buni, ne maturizăm? Toți ne pierdem energie pe tema asta? Nu mai bine stăm să vedem câtă pușcărie face sau nu Gore? Dacă ăla se aruncă de pe stâlp, dacă mai plouă afară sau dacă este timpul de o nouă bere.

Să încetăm cu articolele despre închiderea Facebook, e un troll la fel de mare ca sutele de euro fără număr pe care-i face vestitul antreprenor mare bloggăr al cărui nume nu-l menționăm că oricm n-are nevoie de trafic.

Mă amuză pe de altă parte să văd câte discuții interminabile se iscă pe tema asta.

Curând, vom avea  altă jucărie pe care o vom asalta, vom migra toți cu mic cu mare pe Google + , Facebook va rămâne mai în umbră, vom twittui în continuare și nu vom mai trolla, pentru că a fi rău pe atunci se va numi altfel.