Online

Eyelash Enhancer by Sigina

Cand am fost la lansarea produsului de la Sigina, Eyelash Encharcer  am fost cu Ioana. Nu vroiam sa merg singura, oricum uni cred ca suntem impreuna (NU SUNTEM). A ramas la ea pentr a-l testa, iar eu ma tot holb la genele ei. Am pus-o totus sa imi scrie una alta despre el, sa faca un live testing sau cum i-o zice.

 In decembrie 2011 ( pe 19 cred) am avut ocazia sa merg la lansarea unui produs care suna bine sau mai mult decat bine : un ser(solutie) care ajuta genele sa creasca si la confera volum.Eu sunt o persoana care NU foloseste rimelul din mai multe motive, asa ca scoaterea lui pe piata a fost mai mult decat foarte buna ! La o prima vedere, gramajul de 5 ml pare putin ,dar se folosesc doar cativa stropi la fiecare utilizare, deci e sufficient pentru un tratament de vreo 2 luni. In cutiuta regasim prospectul cosmeceuticului in care ni se recomanda aplicarea pe fata curata, 1 data pe zi. Eu prefer sa aplic “prelungitorul “ de gene seara,dupa demachiere cand nu mai ies. Se foloseste ca orice tus de ochi cu pensula, se aplica la baza genelor, atat din partea superioara, cat si inferioara.E o solutie transparenta, lipsita de miros dar care daca ajunge in ochi produce o senzatie de usturime, care dispare la clatirea cu apa. La contactul ochiului cu Solutia, nu apar alte efecte, ci doar senzatia de discomfort.

La mine personal pot observa o ingrosare a firului de par ( a genelor) si as zice si o crestere in lungime, dar vreau sa vad rezultatul doar dupa terminarea flaconului.