uimita de lume

Eu pupincuresc, tu pupincuresti

In lumea asta sunt multe serii de pupincuristi. Nu cred ca vre-una din ele ma enerveaza mai mult ca alta. Cei mai mari, cei mai enervanti sunt aia care au si pile, si pupa in adancul anusului. Ii detest.

Mai mult detest acei indivizi care pupa curu si-s destepti si stiu ca-s destepti. Dar in toata desteptaciunea lor sunt prosti, o prostie care tine de felul lor de a fi si care, urla din toti rarunchii sa iasa la suprafata, si cand o face, e jale mare. Si se plange in hohote.

Eu sunt cunoscuta drept un om isteric. Daca ma pupi in cur si-mi dau seama isterizez, daca ma repet de multe ori isterizez, daca vad o prostie in jurul meu, ajung si la depresii din cauza lor, nu doar asa, usor.

acum fac o paranteza :

(din faptul ca multa lume imi citeste blogul, inseamna ca multi poate se regasesc aici. Despre multi scriu, dar despre multi nu scriu. In general imi spun parerile despre oameni in fata, nu tot timpul in fata lor, si uneori ma plang la altii ce ma doare. Asta poate nu este un lucru foarte bun, dara asa m-am obisnuit eu sa fac. Acum ideea este ca daca tu esti unul dintre cei despre care as scrie cu drag un articol, atunci il scriu, daca tu esti printre cei care-mi distruge neuronii zi de zi, atunci, prin faptul ca stiu ca vei citii asta, nu o sa scriu. Si asta nu e bine pentru ca eu mi-am facut blogu asta sa nu mai tin in mine totul, si acum, evit asta pentru ce va spune lumea. M-am tot gandit cum sa fac sa generalizez lucrurile, asa ca, am impresia ca am gasit o cale, de mijloc intre mine, si tine, si ce se intampla in lume)

revin la subiect :

In liceu aveam o colega, saraca nu era locul ei intre noi, pentru faptul ca avea un handicap care o impiedeca sa fie ca noi restul, si pentru faptul ca se stia ca intre parintii ei si diriginta noastra este o legatura, si asta ne facea sa fim mai potoliti la glume. Pe langa asta, iti comenta fata cu un tupeu jegos. M-am chinuit 4 ani de zile sa ii explic sa nu vorbeasca cu mine si n-am reusit. Nu doar ca n-am reusit, dar trebuia sa ma si repet. Groaznica experienta

Cu putin timp dupa ce am scapat de individa asta, dau de alta. Ea fata desteapta, dar nici locul ei nu era printre noi, genul ala de fata proasta, genul de om la care te uiti si iti vine sa zici ca-i proasta, dar nu era. Era desteapta si chiar avea note mari, dar si cu ea aveam o problema. I-am explicat sa nu vorbeasca cu mine, n-a reusit sa priceapa. I-am explicat sa nu mai tranteasca scaunul de langa mine, nici asta n-a inteles. Am rugat-o sa nu se mai tranteasca in banca mea chiar daca ea era spatarul ei, i-a iesit prin cealalta ureche.

Vremea trece. VAd zi de zi oameni de genul asta. Cei mai mult ii urasc pe cei de genul

eu : si al treilea tricou de pe raft e albastru

x : aha bine . ms

dupa 5 minute

x : tu de tricou asta ziceai? al treilea de pe raft?

eu : aha

x : aa ok…

dupa alte 5 minute

x : da auzi? tricoul asta e albastru, asa era si ala?

eu : mhm…