bucati de ganduri

Empatie. Rautacisme. Sarcasm

tumblr_mathnrTDwI1qizi55o1_1280

Prin martie anul trecut recunosteam un lucru pe care-l implementez de o vreme. Recunosteam ca am ales sa ucid. Poate ca nu este un lucru pe care multi il vad sau il simt, dar cei din jurul meu din ultimii ani au observat micile diferente.

Am ramas cu gura la fel de mare, inca n-am gasit un fermoar destul de puternic s-o tina inchisa, dar am inceput incet s-o controlez. Imi este greu si de multe ori ma simt nevorbita. Am gasit o solutie si pentru acest lucru, ideal este sa ma tin de ea.

Am fost acuzata ca nu stiu sa empatizez cu cei din jurul meu. Ca nu pot. Pot, doar ca aleg sa nu o fac. Aleg sa nu inteleg la nesfarsit aceleasi porcarii si sa ma umplu de scuze si furstrari. Ma crizez 10 minute pentru ca sunt convinsa ca am dreptate. Iau foc la glume proaste – iar asta sunt eu. Nu inteleg foarte multe glume, iar pentru mine nimic din ce e atac la persoana nu este o gluma. Nu incerc sa inteleg pe nimeni deoarece nimeni nu incearca sa ma inteleaga pe mine.

Daca am sa pot sa-ti fac viata un calvar am sa ti-o fac. Daca pot sa fiu draguta – si meriti, am sa fiu. Nu ofer gratuitati pentru ca viata e mult prea scurta ca sa primesti un zambet (sincer) gratis. Ma ascund in spatele sarcasmului, iar daca nu ii place cuiva acest lucru n-are decat sa deschida un fan club cu oamenii care au inceput sa ma urasca de-a lungul timpului.

Sunt rautacioasa si-mi place. Ador rautacismele gratuite. Pe langa toate astea explodez enorm cand oamenii amesteca personalul cu profesionalul. Faptul ca nu te suport nu trebuie sa afecteze faptul ca lucram impreuna. Putem sa ne dorim moartea in gand in continuare atat timp cat totul iese bine si nu ne ucidem. Asta e greu mai ales atunci cand uiti sa gandesti sau cand te umplii de energia omului care vrea sa se razbune pentru rautacisme.

2014 s-a incheiat invatandu-ma (iar) ca prieteniile nu sunt facute sa lucreze impreuna in proiecte, dar am sa o scot la capat pe 2015 cu mult calm (hahaha), sarcasm si rautacisme. Pentru ca uciderea orgoliului a insemnat ca m-am transformat in diavol – iar altii isi vand sufletul mie.