Gramada

Elf-ul din ochii mei

Multa vreme am crezut ca elfii sunt doar ajutoarele lui Mos Craciun si cei care dispar cand ti-e lumea mai draga si trebuie sa eviti sa nu le dai haine. Crescand am aflat ca elfii sunt de trei feluri:

 

 

– house elfs

– Santa’s elfs

– Cosmetic elfs

 

 

Da. Noi femeile avem elfii nostri personali. Nu e vorba de Winky, este vorba de EyesLipsFace. Pai acest elf te transforma in printesa in cel mai scurt timp posibil. Am facut cu fetele o comanda de cosmetice online, profitand de faptul ca ofertele la ei nu tin mult. Ofertele la ei au un timmer in capat care iti spune cat mai dureaza, iar cand am vazut brusc ne-am dat seama ca ne trebuie produse de ochi. MULTE produse de ochi. Produse de ochi pe care le avem dar pe care ni le mai dorim.

Produse – cumparaturi – dispar banii din portmoneu , dar macar avem produse profesionale. Ca domnisoarele care se respecta. Singura problema existentiala este daca suntem pe faza la promotiile atat de scurte, contorul curge si banii nostri la fel. Produsele pleaca din stoc si abonarea la newsletter e perfecta ca sa fim pe faza.

Nici nu stiu cum e mai periculos, sa faci comenzi online sau sa te pierzi in magazin umpland un cos de cumparaturi. Parca niciodata nu ai niciodata destule produse. Uneori mi se parea ca nu le inteleg pe fetele de pe beauty, dar am constatat ca si mie imi place sa ma ingrijesc, sa pun o dunga subtire de tus, putin fond de ten, un fard de pleoape. Nu sunt experta dar incerc sa nu arat ca un clovn.

p.s. Elf iti da si multe tips & tricks

p.s. 2  Grabiti-va ca mai sunt 33 ore pentru promotia la produse de ochi !