uimita de lume

Egiptul si homofobia

Ieri am aflat un lucru pe care poate c-as fi vrut sa nu-l stiu. Spun asta pentru ca ma rascoleste stiind ca exista oameni care fac asa ceva altor oameni. Este un basm de prost gust sa stii ca exista asa ceva. Sa realizezi asta este o durere care sapa gropi in sufletul tau, simtindu-te iar ca vrei sa te muti pe o alta planeta.

Long story-ul este faptul ca egiptenii pedepsesc prin lege persoanele LGBT.

Dupa ce un videoclip al unei presupuse glume cu o nunta intre doi barbati a ajuns viral pe o retea de socializare araba, statul si presa s-au scandalizat, astfel cei care au creeat videoclipul fiind cautati de politie si inchisi.

Diferiti oameni au inceput sa fie acuzati de homosexualitate, ateism si prostitutie, bagati in inchisoare pentru aceste acuzatii.

sursa mare a povestii pe buzzfeed, pregatiti-va fiecare nerv sa fie atins si sa va simtiti ca intr-un cosmar care nu se mai termina.

10258054_670934492942013_2368045362965548353_n

Eu m-am hotarat sa sustin hastag-ul #‎stopjailinggays‬ , chiar daca seamana mai mult cu o petitie online lucrul asta. Poate ca pe oamenii aia nu o sa-i ajute cu mare lucru hastag-ul nostru, dar constientizarea mai multor oameni de aceste fapte este ceva ce merita.