Aberatii speciale

Dragobete

Dragobetele este o sarbatoare bestiala. De cand ma stiu, imi doream sa imi visez urmatorul sot de Dragobete, dar nu prea am reusit sa fac asta. Nu am reusit sa fac multe, dar acum, am crescut. Parca nu mai vreau sa imi cunosc viitorul sot, asa, mare cum sunt acum. Totusi mi se pare ca Dragobetele este o sarbatoare care merita sa fie sarbatorita. Pe de o parte, toti suntem indragostiti. Fie ca o spune, fie ca nu, suntem. Poate nu de un om, suntem indragostiti de viata, de o carte, de papuci, de orice, dar SUNTEM!!!

Eu azi, m-am hotarat sa fac pe vedeta, si sa ma duc la karaoke. Intre timp ma vopsesc. Da. Stiu ca lumea prefera mai mult culoarea mea naturala, dar nu asta este principalul. M-as vopsi alta culoare, dar pentru inceput, e bine si asa. Poate ca la vara o sa ma fac satena. Poate ca nu. M-as face mov in cap, dar nu vreau sa-mi iau injuraturi de la babe. Ma fac tot rusu. Rosu e culoarea iubirii. O sa imi fac model pe unghii. Nu cred ca imi voi face inimioare, cu toate ca daca-mi fac inimioare o sa intru perfect in atmosfera de februarie indragostit.

Ma pregatesc sa intru in atmosfera de martie & martisor. Imi scot paltonul si sper ca iarna incepe sa plece.

Draga mea iarna, sa nu te superi pe mine si sa crezi ca nu te iubesc. Te ador cu zapada ta cu tot, cu frigul, cu manusi si nasul inghetat. Toate astea le iubesc la tine, daar vreau sa-i dai o sansa si prietenei vara sa vina, cu ploi, temperaturi imense, seceta, calduri, strand, etc. Nu ma hotarasc intre voi doua, si nu vreau sa fiu nevoita sa aleg. Amandoua ma completati indeajuns de mult, incat sa va ador!