Gramada

douazeci mai douamiinoua

Azi, dupa cum s-a vazut intr-un banner pus intr-o parte pe pagina mea, a fost ziua imbratisarilor gratuite. Aseara cam pe la ora asta am inceput sa-mi desenez un tricou, ca deh` parca cu pancarde nu-mi placea mie. Am ajuns destul de punctuala, si am inceput, cu lumea, sa imbratisam. Socul a fost pe masura, multi liceeni zapaciti, a fost fun, dar parca totul a fost luat prea-prea… stii tu ce vreau sa zic

In alta ordine de idei, multi tare n-am fost, in ziar zice catre 30, dar nu am fost atatia. Ar fi fost frumos daca ne organizam asa dragut si stateam pe zone.

Un prieten m-a intrebat ce rezolv cu asta, si i-am spus, e terapie pentru oameni. La fel cum a fost si invierea asa a fost si de data asta. Pur si simplu, niste oameni ar caror scop in ziua respectiva, orele respective ete sa faca ziua altora mai frumoasa.

Am imbratisat oameni tristi care s-au bucurat, am imbratisat oameni care mi-au spus la ureche “you make my day” “aveam nevoie de asa ceva” . Stiu ca era un tip in parc, ma uitam de la departare, avea capul in maini si ochii rosii. M-am apropiat de el si i-am zis “azi e ziua imbratisarilor, vrei si tu una?” m-a strans atat de tare. Mi-a multumit.

Nu chiar toti au fost receptivi. Stiu ca am deranjat un cuplu imbratisati pentru a-i imbratisa si noi. Am fost doua grupuri dar eu am ramas in urma cu doua fete si un baiat, ne-am hlizit pe limba noastra, caci “copii” parca nu erau total pe ideea pe care o aveam noi.

Nu am poze si cu mine cand ma imbratisez cu nimeni, caci nu pot si sa fac poze si sa ma pozez, dar, am facut la altii si sper ca si altii mi-au facut si mie, si astfel o sa am si eu o pozica mititica, daca nu, tura viitoare imi iau futograf cu mine, ah pardon :)) fotograf (acu si tu, nu fa mutre ca si tu te gandeai la acelasi cuvant – recunoaste!!!) hai sa pun ceva pozici 😀

Povestea e urmatoarea : Un tip se intorcea dintr-o calatorie, iar la aeroport nu l-a asteptat nimeni. Toata lumea avea pe cineva care-l astepta, si-l imbratisa, iar el era singur. Atunci si-a scris pe o pancarda ca da imbratisari cu gandul ca mai este cineva ca el pe care nu-l asteapta nimeni si are nevoie de o imbratisare. Iar apoi a realizat, ca acestea sunt lucruri care vin in ambele sensuri dai si primesti !

E o terapie superba, eu cel putin sunt super incantata de ce a fost, ce a iesit, si tot, pacat doar ca iar n-am fost pe faza cu aparatu vietii, tre sa mai imi iau un set de baterii, neaparat !!!