Aberatii speciale

Dosarul cu notite de la birou

In zilele in care stau la birou poate prea multe ore, pentru a nu-mi auzi gandurile si a ma putea concentra la numaratul masinilor care trec pe strada, tigarilor fumate, vizitatorilor sau chiar a caloriilor (de ce nu), ascult radio. Am dus o lupta sumbra in a alege un post de radio care sa nu ma enerveze, sunt in stadiul in care pendulez intre vreo 3 posturi, in functie de starea de spirit.

Pentru ca aud multe melodii dragute, intr-o zi am scos o foaie si am inceput sa scriu pe ea melodiile. Foaia s-a umplut, am pus-o cuminte in tavita intre facturi si altele. Au aparut alte melodii bune, am scos alta foaie, tot asa. M-am trezit ca am un dosar pe care scrie numele meu, plin de melodii. Oare o sa le fac playlist intr-o zi? Sau macar am sa ma deranjez sa le downladez? Cert este ca in fiecare zi ma cam plang de melodiile pe care le am pe mp3. Incep sa ma gandesc ca 4gb e prea putin. In orice caz, tona de melodii, playlistul de pe hartie imi prinde foarte bine.

Sta la birou, la indemana mea oricand. Cand ma plang ca n-am ce asculta, colega imi recomanda zambind : pune pe magic fm!

Ajung acasa, imi amintesc ca era o melodie tare la radio. Oare cum ii zice? Cine o cheama? Ce radio on-line pe care-l asculta niste chinezi in marea Chinei de Sud cand fac telefoane? Nu stiu, dar lista o las in continuare la birou. Poate cand colega mi le-a muta intr-un biblioraft o sa ma activez sa le pun macar pe youtube.

E drept, problema existentiala apare doar in momentul in care-ti dai seama ca eu am tot felul de melodii, rock, rap, orice, dar!! Dar, pe youtube playlist-ul iti permite maxim 200 melodii. Mno` eu ce fac acum? Daca am mai multe? Cum le sortez? Cum le aranjez sa nu ma deprim. Ah, ce de dileme. Mai bine pana ma hotarasc mai scriu o melodie si adaug foaia la dosar. Nu se stie cand o sa vreau sa ascult o melodie draguta si sa am foaia la indemana. Pe birou. La lucru. Si ce daca eu-s in oras sau acasa?