Online

Dorinte implinite in weekend

Zilele astea ma zburdat de veselie, am zburdat si m-am invartit prin casa. Am asteptat sa scrie cam toata lumea, iar mai apoi sa vin si eu cu iscalirea mea. Astfel, acest weekend, lucruri frumoase se vor intampla, care imi vor aduce inspiratie si zambete. De inspiratie nu stiu neaparat daca duc lipsa, dar niste zambete imi prind bine intotdeauna.

Vineri, 19 iunie, Marius Matache va canta in Le General. Sa veniti cu mic cu mare, toti, sa auziti folkistul care imi bucura sufletul, mai mult decat crede el. Folkistul dupa care am suspinat putin ca n-a avut concert la cluj in celalalt turneu, pe care nu l-am mai vazut de un secol si mi-e dor de el.

Doamnelor si domnilor: MARIUS MATACHE:

Sambata, pe cand totul incepe sa prinda forme, se reactualizeaza Panoul Bloggerilor. Chiar ma gandeam cand si daca se va reactualiza, deoarece multi dintre ei s-au lasat. Sper ca cei care vor veni la #clujblogmeet – ul din weekend sa nu faca la fel si sa ramana in comunitate, scriind in continuare, pentru ca asa se creeaza o comunitate frumoasa.

Daca esti clujean si esti blogger, completeaza formularul de aici :

Iar apoi vino sa ne cunosti, in caz ca n-ai facut-o deja:

Sambata (20 iunie, ora 19.00) ne dam intalnire la noul Orange Shop (Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 23-25).

Cei care doresc sa participe la eveniment pot cere mai multe detalii la psaico@psaico.info.

clujblofmeet-20iun

Astfel, ne vedem atat vineri cat si sambata, sa ne distram si sa ne bucuram impreuna de muzica buna, de comunitatea locala si de tot felul de lucruri frumoase care se vor intampla.

p.s. Mi-a fost dor de o intalnire de acest gen cu bloggerii clujeni. BRAVO!