uimita de lume

Discipolii lui @vasilemanu

Problema este ca nu stiu daca el ii recunoaste sau nu. Problema este ca ei exista. Cand am auzit de existenta lui am ramas – sincer sa spun – socata. Ma uitam si nu im venea sa cred ce-mi vad ochii.

Acum sa explic urmatorul context. Noi (comunitatea clujeana de trolleri) il tachinam cat se poate e @vasilemanu in legatura cu viata lui personala, in special cea sexuala. El nu se supara pe noi, stie ca noi glumim, il sustinem cand putem, ne ajutam reciproc, pana la urma suntem o comunitate chiar daca ne purtam ca niste copii de clasa a 2-a de cele mai multe ori.

Aseara domnisorul respectiv a zis ca vrea sa devina ambasador la Samsung (parca). El ii hotarat sa faca si sa dreaga – felicitari lui. L-am trollat usor spunandu-i ca sanse le lui sa faca asa ceva sunt direct proportionale cu sansele de a face sex. Am crezut ca o sa inceapa niste glume d-alea de clasa a 2-a c sex si potenta, cand colo….

aici n-am inteles de ce e “interesat(a)” . Nu e clar ca is femeie? Oare n-o vrut sa zica “interesant(a)” ?

cireasa de pe tort :

mie mi-a placut ca baiatu nu-i cocalar deloc iar eu sunt lesbi cu y, da?
Nu dau linkuri. Va descurcati singuri sa-l gasiti. Sper ca si @vasilemanu sa-l troleze.

Cu aceasta ocazie vreau sa-mi cer scuze ca l-am subestimat pe @vasilemanu , cred ca tocmai mi-am ridicat standardele cand vine vorba de prostie…