uimita de lume

dileme?


Ca orice om, am mai multe conturi, intr-o vreme ma gandeam sa am multi prieteni intre timp internetul a devenit o sursa de pornografie atat de mare, incat in momentul de fata singurii oameni pe care ii mai intalnesc sunt cei care nu au o viata sexuala activa, sunt trecuti de primele tinereti si inca mai saliveaza la prospaturi. Imi pare rau bunicule, azi nu!
Credeam ca pozele mele sunt de vina dar nu am poze dezbracata, nu am poze sexy, hainele imi acopera tot, mi se vad mainile ca am maieu in unele, dar nah` era mai vara, decoltee adanci nu am, asa ca?
Din sutele de mesaje care ma invita sa vad oameni necunoscuti masturbandu-se la web, sau necunoscuti cre ar fi instare sa ma plateasca pentru sex, ei spun “Sex pasional” dar am impresia ca e gang bang, sentimentul “feminin” imi spune asta. Din toti astia pe luna reusesc sa pastrez legatura cu maxim 2, care sunt normali si nu vor numa sa mai stea de povesti.
Am gasit un prieten cu care o sa vad muzeele din cluj, si monumentele istorice, dar asta cand mai iese coltul ierbii putin. Am gasit pusti cu 2-3 ani mai mici decat mine care nu au fost alungati asa cum au facut altele, si cam atat. Din secolele in care stau pe toate site-urile de dating de dragu de a fi acolo si de lene sa-mi sterg conturile am constatat ca orice scriu la descriere lumea se uita la poze. Atunci imi voi scrie la poze mare NU VA DAU ID’U , NU VA RASPUND PE CHAT, NU NU NU NU , poate atunci nu imi vor mai cere id’ul, sau poate nu.
Colegu` de blog asta micu` postase un mesaj care l-a lasat putin uimit. El e baiat, hai sa va arat cum sunt ale mele

“i m from austria and i have a buisnes in rumania. so i have seen ur profil here and i will like it very much to meet u.
i speak alittle bit rumain but it works more good in english.
so i will invite u first to a nice dinner and than we will see whats happen between us. but u can be sure , u will have a wunderfull time with me.
nothing have to but everthing can be !!
if u are intrestit to meet me too, contact me and we will see us soon.

kiss bruce”

“ma cheama siviu am 21 de ani student la poli is din cj stau in gheorgheni, dar nu mai bine vb pe mess is om bun”

“esti super super de draguta nici un comentariu nimic esti nr1,poza profilul tau ,m-au dat peste cap pacat ca nu cred ca ai fi de acord sa ne cunoastem macar sa vb uite iti dau si adresa mea atil***@yahoo.com dar sa sstii ca nu am 47 de ani.te pupic si sa stii ca esti un ingeras”

dupa cum spuneam, oamenii nu inteleg descrierea.
Am observat ca totusi mai nou nu exista o noua conceptie, in intalnirea cu oameni noi nu exista frica de “daca ma omoara” ci “Daca ma duce la produs in alte tari?Ma vine?”
Acestea fiind spuse, cred ca nu voi renunta la conturile alea, incepe sa ma amuze prostia