dileme existentiale

Dilema…

In fiecare zi am aceeasi rutina : trezit, imbracat, plecat si incercat sa gasesc transport spre facultate , etc.

Uite ce patesc intr-o seara : asteptam infrigurata printre numeroasele persoane sa prin o ocazie spre Turda ,cand in fata mea opreste un Audi A6….deschide geamul si intreb:Turda?…tipul imi raspunde: da se poate si acolo. Bun, ma urc si in spate dau sa urce inca 3 persoane la care tipul zice :doar o persoana !(cred ca m-au injurat persoanele alea de mama focului).

Auzind vorbele tipului mi se pune un nod in gat si incep sa-mi treaca tot felul de ganduri prin cap care ma infiorau. Infundata in scaunul din fata priveam pe geam in speranta ca nimic rau nu o sa se intample si incepe tipul o conversatie cu mine. Incetul cu incetul ma relaxez si eu pentru ca vad ca nu am motiv de panica si uite ca ajung in centrul orasului si tipul ma intreaba in ce parte sa ma duca. Ii explic si ma lasa la locul cerut, fara nici macar sa fac gestul de a-mi lua portofelul(uitasem ca trebuie sa-i platesc) imi zice : stai linistita ca nu-mi trebuie!

Ma intreaba la ce ora trebuie sa fiu a doua zi la facultate. Ii zic si imi zice ca o sa ma duca el, a doua zi m-a dus la scoala, m-a adus de la scoala si asa toata saptamana. Am aflat ca tipul este casatorit de vreo 2 ani (traiasca facebook) si am sesizat ca nu purta verigheta.

Acum eu ma tot intreb ce vroia?  Dat fiind faptul, ca numa vreo saptamana a facut asta, si apoi l-am pierdut. Poate se plictisea. Nu avea ce face cu combustibilul…