Aberatii speciale

Diferenta intre urata si frumoasa care vand (un) camion

Purtam o discutie destul de aprinsa pornita de la bancul cu : tanara sexy, apetisanta, tzatze mari, cur bombat, dezinhibata, inalta, inteligenta, gatesc ce vrei tu si la orgasme-ti fac sandwich-uri > vand camion!

De-a lungul timpului, cei care lucreaza in industria asta a masinilor, dealerii, au descoperit ca o femeie frumoasa are mai mult succes decat o masina puternica. Daca o sa pui femeia frumoasa pe masina puternica, vei avea surpriza ca oamenii care cred ca avand masina puternica sa creada ca vor avea si femeiea, astfel o vor cumpara. Sau, ca cei care stiu ca femeia nu conteaza, pentru ca masina aia puternica e mai buna decat orice femeie, vor cumpara iar masina – dar ignorand femeia.

Ce s-ar intampla daca langa o masina frumoasa si puternica ai avea o femeie urata. Nu batrana, nu grasa, doar urata. Asa, uratica foc. Mignona, fara talie, roscata cu par incalcit. Pistrui pana si in cerul gurii, ochii mari si ochelari de hipsterita. Niste haine care atarna pe ea si nu-ti dai seama daca asa  stau ele sau e grasuna. Asa stau ele. O femeie de acest gen, probabil langa orice masina ar fi pusa, ar fi facut vanzare doar oamenilor care iubesc uratul si nu in ultimul rand, oamenilor care vor masina – nu femeia.

Ca vanzator nu cred ca target-ul tau sunt oamenii care vor masina pentru ca stie ce face, sau vor masina pentru ca e posibil sa aduca toate femeile frumoase folosite pe post de reclama. Interesul tau este sa o vinzi.

Intrebarea mea ramane, oare femeile (in special cele cunoscatoare de masini), le cumpara pentru ca sunt barbati frumosi in reclame sau pentru ca le foloseste, fie ea masina scumpa si puternica sau doar o masina menita sa te scoata la cumparaturi. Ca femeie nu te intereseaza decat cum arata masina, daca stii lucruri tehnice te intereseaza cat poate, ce motor are, ce combustibil, orice. O gama enorma de masculi fibrati care stau in chilotei tanga de culoarea pielii pe ea, nu o sa schimbe cu nimic masina.

Orice model, sau fotomodel de masini o sa isi vanda fiecare centimetru de carne de pe el. cu cat e mai multa carne la vedere cu atat sunt mai multe zero-uri in pret, iar la final pui un currency de euro sau lire, in niciun caz lei.

Sa ne imaginam impreuna:

Domn, 180cm, fibra, muschi, ochi verzi si mari, saten deschis, stiu sa fac curat si in sufletul tau, fund bombat, abdomen plat – poti sa iti razalesti inclusiv salata pe abdomenul meu. Vand camion roz, sau macar o utilitara tziclam. Le vand pe ambele ca m-o parasit iubita pentru unu mic si indesat pe care il poti rostogoli. Vand camion. Vand orice, atat timp cat nu ma vrei si pe mine.

Eh, fetele, cumparam o masina?