Gramada

Despre prieteni si alte nebunii

Eu sunt atat de modesta, atat de mult de modesta ncat nu concep anumite lucruri. Am niste reguli in viata dupa care ma ghidez, una mai absurda ca alta. Intotdeana am fost de parere ca prietenii mei nu ma asculta, dar am sesizat de-a lungul timpulu ca toti ne plangem de acelasi sentiment, chiar daca teoretic vorbim despre aceeasi prieteni. Este uimitor cata suparare reusesc sa tin eu personal pentru mine, nu o dau la nimeni si astfel reusesc sa adun ani de zile de cand n-am vorbit cu multe persoane. De-a lungul timpulu nici nu m-am mai chinuit sa fac asta, ne-am evitat subtil prin toate locurile publice si fiecare si-a vazut de treaba lui.

In ultima vreme, mi-am facut o multime de prietene pe online, pe care le mai intretin intr-o barfa la cafea pe 13, intr-o bazaiala pe facebook cu link-uri utile, tot ce gasesc frumos pe stumble dau mai departe pentru ca prietenele mele sa vada ca cineva se gandeste la ele. Nu e niciun secret ca planuiesc ceva pe 1 martie vom face o chitaiala mare de pasti la fel cum a fost de craciun, deoarece  se smte n aer toata asta. Ador sa vad fetele chitaind, avand fiecare atentia ei in functie de a cui a fost ziua, a cui zi urmeaza, ce evenimente mari se intampla in viata personala.

Asta sunt eu. Ma enervez la culme atunci cand cineva imi spune “sigur la mine nu s-ar fi gandit nimeni”, avand in vedere ca eu am liste la liste sub tastatura cu fetele pe care le invit, cine vine, de unde, ce face, daca se intelege cu restu, daca e noua, daca stie sa vina, daca daca daca DACA ! La finalul intalnirii toata lumea e fericita, s-a chitait mult, s-a barfit, iar eu sunt multumita ca lumea e incantata, pentru ca avem nevoie din cand in cand sa ne simtim ca fetele din “Sex and the city” cu barfa noastra cu tot, ciar daca teoretic fiecare are alti prieteni.

M-am amintit zilele astea de o amica ce mi se plangea ca colega ei de banca nu realizeaza cat de buna prietena ii poate fi ea, si boceste dupa o alta prietena care nu ii da atat de multa atentie, care nu are timp de ea, care o cauta doar atunci cand are nevoie. Aceeasi amica isi creease locrile speciale cu colega ei, doar pentru ele, iar apoi scotea flacari pe nas cand prietena din umbra era dusa in locurile lor speciale. A fost uimitor cand amica mea a devenit la fel colega ei, dar nu mai putea vedea situatia din exterior.

D-aia vreau sa am eu fetele mele de barfa macar o data pe luna, iar acum caut solutia pentru la vara cand vin concediile si o parte plecati acasa. Gasesc eu o solutie, atunci sa vezi ! 😀