Gramada

DEspre Motivare

De multe ori nu ne simtim instare sa facem multe lucruri. Cautam oameni care sa ne motiveze. Oameni care sa ne dea un mic impuls sa facem ceea ce in mod normal poate n-am avea curaj. Tuturor ne e frica de viitor. Tuturor ne e frica de momentul in care viata trece pe langa noi si nu avem motivarea din spate. D-aia unii fac postere motivationale : pentru a aminti oamenilor de ce lupta, ce iubesc, care le e rostul.

Semanam toti intre noi. Toti vrem fericire si avem nevoie de bani ca s-o intretinem. Toti vrem sa avem o afacere mica sau sa facem parte din una mai mare. Fiecare dintre noi vrea sa fie o rotita mica in istoria unui lucru. Daca pe stramosii nostri viata i-a respins, pe noi Google ne va tine minte.

Revista Biz va scrie despre cei mai buni dintre noi, ii va motiva pe cei mai slabi sa ajunga buni. Demonstreaza tuturor ca se poate, ca succesul exista. Cheia e ascunsa undeva.

Cele mai puternice femei din lume vor aparea in curand in ipostaze mai socante ca-n Playboy, asta pentru ca ideile lor sunt iesite de mult din cutie si plimbate prin mintile noastre. Menite sa ridicam din sprancene si sa realizam ca toti suntem oameni, toti putem!

Nimeni n-o sa te invete cum sa o faci, dar toti te vor sustine in ideea ta.