Despre 9gag

E vorba de site-ul de meme-uri care a schimbat viziunea mea desre multe. Viziunea mea despre faptul ca nu sunt singura care nu doarme noaptea, care pierde aurea timpul pe net. ETc. Acum ca anul e pe terminate, neoficial s-au lansat un fel de 9gag premii pentru cel mai folosit meme, cea mai buna gluma.

De-a lungul timpului, am descoperit ca oamenii mai au placeri ciudate. Nu am reusit sa inteleg extremele sexuale de felul scato sau uro. Eu nu sunt fan dar nici nu am sa judec oamenii carora le place asta. Eh, plimbandu-ma pe 9gag, am gasit asta :

Eu continui sa traiesc n bula mea de aer si sa sper ca asa ceva nu exista, ca a fost o gluma care e luata ca atare, pentru ca daca sunt 20356 de ameni care fac asta sau aproba asta atunci

sursa poza 1 , poza 2

2 thoughts to “Despre 9gag”

  1. Nu ai cum sa intelegi gluma din prima imagine, daca nu ai vazut cele doua imagini originale si, evident, foarte disturbing.
    Prima din ele era cu cel care era in dus, isi facea nevoile in mana, incerca sa arunce in wc, dar nu nimerea.
    A doua era cu un tip care facea baie, s-a masturbat in cada plina cu ala, apoi mama lui i-a strigat sa nu dea drumul la apa pentru ca si sora lui trebuie sa faca baie. Asa ca ea a facut baie in apa cu sperma.
    Cred ca noi toti speram ca nu au fost cazuri reale… dar nu avem de unde sa stim. Oricum, ideea era ca prima din ele a “castigat premiul” acela si cineva si-a amintit si de a doua chestie, asa ca s-a gandit sa le amestece, ca sa iasa ceva si mai si. Ceva in genul unui zombie-nazist-vampir-varcolac, if you know what I mean.

  2. Le stiam si cele doua imagini, stiam ca este o combinatie a lor, dar multumesc pentru comentariu >:D<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.