Seriale cu spini

Dependenta de seriale m-a facut intepata

Acum ceva vreme am descoperit Cinemateca lu Zăvoi. Petreceam zile privind dependenta ei de filme si scriindu-mi titluri de filme intr-o agenda. Titluri de filme pe care nu le-am vazut nici macar jumatate, dar in pauza dintre seriale, cat ma hotaram la ce sa ma uit pentru a-mi intari lista de seriale, ma uitam la un film. Drept sa va spun ca fata asta are niste gusturi formidabile la filme. O parte dintre ele sunt exact genul meu. Genul de filme care sa te cutremure si sa te simti uman. Genul de filme care te trezesc la realitatea crunta pe care o ignori si te fac sa vrei sa faci ceva pentru a o schimba, pentru a fi toti o familie mare si fericita.

Ma duc des si pe la cinema, pentru ca este locul unde pot sa stau fara sa pun filmul pe pauza. Daca ma plictisesc ies. Festivalurile din Cluj stiu ca eu sunt acolo, eu sunt acolo sa vad filme, sa comentez pe susotite in cinema despre ele, sa le traiesc. Am scaunul meu in cinema. Scaunul meu favorit. Daca e ocupat stau pe scari. E locul meu favorit. E scaunul meu favorit. E treapta mea. Sunt filmele proaste si bune pe care ma ambitionez sa le vad. Romanesti sau straine.

Intr-o zi vroiam iar sa ma plang ca nu am la ce sa ma uit. De cate ori ma plang pe facebook ca n-am la ce serial sa ma uit mai mult ma enervez. Intr-o frustrare d-asta am creeat lista asta – in special pentru a nu mi se mai recomanda filme pe care le-am vazut, pe care nu le-am vazut si nu vreau sa le vad sau SF-uri care oricum nu-mi plac pentru ca ma plictisesc enorm

Dependenta de seriale m-a facut intepata. Revoltata intotdeauna ca nu am la ce sa ma uit. Intr-o zi, udandu-mi cactusii m-am decis. M-am decis si am lansat Seriale cu spini. Vor avea si aici o categorie speciala, iar blogul meu devine un amalgam confuz de mine pe care incep sa-l iubesc in fiecare zi mai mult.

129