Gramada

De ce merita revista Biz promovare

Fie ca vrem sa recunoastem, fie ca nu, de fiecare data cand citim reviste de afaceri sau ne uitam peste campaniile de pe net ne drim sa facem parte din ele. Ne dorim ca ideile noastre sa prinda viata mai mult decat “cum ar fi daca” la o cafea/bere.

Citim despre oameni care n-a avut idei asa bune ca ale noastre, dar ei nu stiu asta pentru ca noi n-am spus ce idei avem. Stim sa promovam si sa-i motivam pe cei din jurul nostru sa faca ceea ce trebuie atunci cand trebuie, pentru ca o sansa nu trebuie ratata.

Da. Este o revista care ne arata tot timpul ce este timpl sa facem. Are cate o pagina rezervata pentru fiecare dintre noi si ne provoaca sa ajungem in ea. Ne arata oameni care au avut idei in care nu prea a crezut lumea iar acum toata lumea ii felicita. Cate unu de acest fel zace in fiecare dintre noi. Avem nevoie de ceva care sa ne motiveze, o revista pe online si print este exact lucrul potrivit.

Sunt sigura ca o sa devina in foarte scurt timp cei care au nascut – la propriu, afacerile altora. Cei care le-au dat curaj. Sunt sigura ca or sa acopere toate domeniile de afaceri, inclusiv cele din care unii n-ar crede ca exista. Vor motiva oameni prin conferinte, tabere si campanii sa scoata tot ce e mai buni din ei. Cand spun ei ma refer ei ca oameni, ei ca revista. Impreuna suntem toti antreprenorii vietii noastre. Nu putem sa fim toti sefi, dar putem face parte dintr-un intreg care conteaza.

Revista Biz merita promvare, chiar si prin metode mai neconventionale, cum au fost motivarile facute de mine, chiar daca puteau fi mai multe, mult mai multe. Cum au fost versurile lui Blogatu. Ei merita asta doar pentru ca o revista buna, are parte de idei bune, din interior spre exterior si invers. Astept aniversarea de 14 ani – buletin – ca sa vad cat au crescut, sa vad un powerpoint la o conferinta cu idei trasnite pe care le au ei, si cei care-i promoveaza. Daca o tin tot asa, presimt ca Blogatu va scoate un volum de poezii la care va avea atasat un cd cu melodii.