Gramada

Daca-i criza, sa ne crizam!

urăsc perioadele atât de aglomerate încât toată lumea urlă şi se agită. Le urăsc din toată inima deoarece eu sunt o persoană calmă şi nu ştiu dacă mă crizează ceva mai mult decât o persoană care se agită fără rost. Ba da ! Sunt acele persoane care nu te ascultă când vorbeşti cu ele, şi care, pe lângă toate astea, nu te lasă nici să îţi termini ideile pe care le ai.

Atunci devine un moment în care mie personal, îmi vine să urlu. Să urlu din toţi rărunchii, să mă crizez şi să dau din mâni. Ce sesizez e că, de fiecare dată când mă îndrept spre un gest care, ar arăta faptul că eu – persoana calmă – schiţez un gest nervos, sunt întrebată stupida întrebare pe care o primesc, toate femeile când se enervează : Ce ai dragă, eşti la ciclu?

Asta este o afirmaţie pe care eu personal nu o înţeleg. Există un mit conform căruia femeile în perioada menstruaţiei sunt mai irascibile, dar e frate cu mitul acela confrom căruia îţi poţi da seama de mărimea bijuteriei masculine după degetele lui. Sunt mituri oameni buni, încercaţi să înţelegeţi asta, vă rog mult!

De o vreme, a mai apărut o afirmaţie care începe să mă scoată din minţi “nu poţi mai mult, e criză” . Bun, înţeleg, e criză, strângem buzunarele, nu ne mai permitem toate rahaturile de care oricum nu avem nevoie. Dar nu înţeleg, de ce de fiecare dată când nu avem chef sa facem ceva, cel mai bun motiv este “criza”. De ce trebuie tot timpul să găsim motive pentru ceea ce facem, când am putea spune clar, şi concis : NU VREAU!

Cred că am mare nevoie de o perioadă de relaxare. Dacă vremea va fi favorabilă, poate mă duc la mare, sau poate la Bucureşti, poate la Deva, sau poate la Braşov, poate dau chiar o fugă până la bunica. Nu ştiu, cred că în impulsul acelu moment, am să mă hotărăsc în ce tren/autocar mă voi urca.

Poate zilele astea am să fac şi puţină curăţenie pe blogul meu, sau poate că nu, să văd, cât de crizată am să fiu, oricum, de închis nu-l închid, aşa că nu scapi.

te rog mult nu uita de cei cinci pisici pe care-i am de dat!!!