Aberatii speciale

Daca ar fi stiut Carrie Bradshaw de AtmosphereFashion.ro…

Toata lumea o cunoaste pe Carrie Bradshaw, fiindca ea a fost un personaj important in vietile femeilor milenare. Sex and The City a reusit sa imbine doua teme iubite de catre toate femeile: Moda si Barbatii. Cu toate acestea, in serial este mai mult vorba de dragoste. In cautarea iubirii adevarate, Carrie Bradshaw si-a descoperit pasiunea pentru rochiile de seara, pentru pantofi si pentru numeroase alte piese vestimentare.

Daca nu va amintiti de Carrie Brandshaw cu siguranta va amintiti de dressing-ul improvizat al ei, era pe holul dintre camera si baie, acolo era paradisul ei in care se intorcea de fiecare data dupa o despartire.

Dragostea adevarata era unul dintre scopurile protagonistei, insa moda era singura alinare si probabil cel mai important lucru din viata ei.

In umbra superbelor tinute ale lui Carrie Bradshaw statea multa munca atat a stilistilor, cat si a designerilor, iar rochiile erau menite sa-i puna in evidenta corpul de gazela cu care protagonista reusea sa atraga cei mai frumosi barbati. Puteti fi si voi o Carrie Bradshaw, iar la sfarsitul „serialului” veti gasi iubirea adevarata, trebuie doar sa va pregatiti de atac.

Inarmati-va cu rochii de seara elegante

La varsta de peste 30 de ani nu mai ai nevoie de mesaje de „Buna dimineata!”, ci de cine romantice in oras, de conversatii lungi si interesante, de seri de neuitat si de relatii serioase. Pe principiul acesta a mers si Carrie Bradshaw si drumul catre fericire s-a demonstrat a fi mult mai greu decat parea la inceput, asa ca a inceput sa-si cumpere rochii de seara elegante.

Pentru o cina in oras, indiferent ca tipul va fi sau nu jumatatea ta, ai nevoie de urmatoarele rochii de seara elegante:

· Rochii de seara cu dantela – moda a decis, unele dintre rochiile care scot in evidenta sexualitatea femeilor sunt rochiile de seara elegante cu dantela

· Rochii de seara scurte – a te inarma inseamna a-ti scoate in evidenta toate atuurile corpului tau, iar printre acestea se numara si superbele picioare pe care trebuie sa le lasi la vedere cu ajutorul unei rochii de seara scurte

· Rochii de seara deosebite – daca tipul cu care iesi se aseamana cu Mr. Big, iubirea lui Carrie, atunci este necesar sa iti iei o rochie de seara deosebita. Un tip ca Mr.Big, inteligent si plin de mister, va intelege cu siguranta alegerea ta

De-ar sti Carrie de AtmosphereFashion.ro!

Nu numai ca nu stia de AtmosphereFashion.ro, dar nu stia nici sa utilizeze internetul. Se scuza, pentru ca vorbim de anii ’90-2000.

Insa tu stii si iubirea vietii tale te asteapta! Intra pe AtmosphereFashion.ro si alegeti rochia de seara cu care sa-l dai pe spate. Cucereste-l!

Daca Carrie Bradshaw ar fi stiut de AtmosphereFashion.ro cu siguranta serialul ar fi tratat probleme de cuplu, pentru ca l-ar fi cucerit pe Mr. Big din primele clipe cu o rochie de seara eleganta cumparata online.

Razbuna-i suferintele protagonistei si cumpara-ti online rochii de seara elegante pentru o cina romantica si pentru o viata plina de dragoste.