Gramada

CupaSportMeet

No bun, se pare ca trebuie sa ma simt, sa scriu si eu, pentru ca altfel am sa ma trezesc prea obosita ca sa mai fac ceva. Si iaca asa, mai bine de inainte. Poate Ciulea o sa faca un live blogging la meciul “meu” iar eu am sa fac live blogging la meciul baietilor. Ar fi o treaba, dar asta va fi ceva ce se va vedea atunci al fata locului.

Despre ce este vorba. Eu, marea vedeta aici la mine pe blog, tot ma invit sa joc un fotbal cu baietii la #fotbalcluj , nu prea se poate pentru ca ori nu sunt toti deacord, ori le e frica de turloaiele lor, ori nu stiu ce sa cred. In orice caz, tin sa anunt oficial, la mine pe blog (cred ca intre timp s-a transformat in : la noi pe blog) ca eu nu dau cu piciorul in tibiile altora decat daca, intr-un restaurant/birt/bar whatever tre sa-i atrag atentia la ala din fata mea, si il lovesc subtil peste picior.

Bun. Deci, sa revenim : eu cu Ioana obisnuim sa jucam fotbal de prin liceu asa. Jucam si in facultate, si e destul de frumos sa vezi fete jucand fotbal, cel putin, intr-un joc atat de masculin, femeile sunt binevenite, mai ales, ca din cate stiu eu, sunt usor mai agresive decat baietii. Acum sa explic tot.

CupaSportMeet se desfasoara la Brasov, pe 5 martie. Se face si echipa de fete. Adica doua echipe. Eu acum dau o  strigare catre fetele care joaca fotbal din toata tara si pot ajunge, am mai avea nevoie de macar inca 6 fete, deoarece suntem patru. Şasă fete sunt rugate sa se inscrie aicisa , pentru #cupasportmeet.

Baietii de la cluj si-au rezolvat echipamentele, acum sper ca nu au uitat de cele doua fete, ca asa ar fi fain, sa mearga cluju imbracat la fel. Sponsorizarea vine de la Ancada, si mai multe amanunte spune Daniel Rus, la el pe blog. Sa ne citim cu bine, rupti de oboseala prin 6-7 martie, cand o sa avem febra musculara. Intre timp, ne vedem joi la un mic antrenament, si poate pregatim si niste pompoane 😀 si muzici pe masura. Sa vedem 😀

Later edit : baietii, vedeti ca si fetele de la Cluj tre sa aiba acelasi echipament ca voi! Pai ori suntem suporteri, ori nu mai suntem!