Gramada

cum sa vrajesti o femeie ?

vrei sa vrajesti o femeie? Pai bine in acest caz, pune-te in fata oglinzii si repeta-ti “vreau sa vrajesc o femeie” . Nu o repeta de prea multe ori caci nu exista oglinda fermecata si daca speri ca e fermecata pentru ca luceste da o fuga la mami si intreab-o daca nu cumva a spalat oglinda

Sa revenim.
Gandeste-te la o femeie ca la ceva cu adevarat special. De ce? Pentru ca daca o sa te gandesti la asta, atunci o sa uiti ca daca gresesti si nu o faci sa se simta speciala iti va arunca o tona de adjective pe care cu siguranta nu esti destul de puternic sa le duci de unul singur (eventual cheama si tu un prieten)

Acum ca ti-am adus starea de spirit necesara (increderea e cheia), hai sa-ti spun ce NU ai voie sa faci, sau ce trebuie sa faci daca vrei sa te lovesti de un zid de reprose cu prima ocazie.

Te rog frumos sa nu ma contrazici. Gandeste-te la faptul ca sunt femeie, deci stiu asta mai bine decat tine
*note to yourself : nu te chinuii sa intelegi femeile, nici noi nu ne intelegem uneori

Daca esti in pana de idei te poti inspira din reclamele de la Vodafone. Ele sunt subtile “un pumn in fata fraiere” e varianta subtila de la zidul de reprose de care ziceam acum cateva secunde, pentru ca in general la a 3-a intalnire reusesti sa o dezamagesti. Ori nu esti destul de tandru, ori incepi sa vorbesti prea mult despre tine, ori n-ai rabdare sa o asculti ori o aprobi tot timpul, ori nu o aprobi cand trebuie samd.

Ca sa o vrajesti nu trebuie sa-i spui numai ce vrea sa auda, alea le aude zi de zi de la prietene, spune-i ce nu a auzit de mult. Spune-i ca-i creativa, spune-i ca vrei o cina romantica, scoate-o la o plimbare in parc la apus (dar nu prea des ca va crede ca n-ai bani)

Trebuie deja la o a treia intalnire (ca cea de la Vodafone) sa stii toate lucrurile astea. sa stii ce o enerveaza, ce ii place, la a treia intalnire vrajeala e in proportie de 95% gata
Bun. Prima intalnire. Incearca sa nu o lasi sa vorbeasca prea mult, va ajunge acasa suparata. Poarta o conversatie. Intreaba si fi intrebat. Nu prea multe intrebari, nu prea nesimtit, o iei usor de mana eventual, ai grija unde iti pui mainiile. Nu uita, ca sa o f* vrei intai sa o impresionezi. Ca `dah, asa sta treaba cu fomeile.

Dupa intalnire, da-i si tu un sms in care-i spui ca te-ai simtit bine si ca vrei un next date. Daca iti raspunde ai vrajit-o si poti continua cu marlaniile tale, daca nu, se numeste ghinion si are un alt marlan acasa

Nu o intreba daca are prieten. Daca este necesar iti va livra ea informatia
Nu o intreba cate kg are, asa ceva nu se zice
nu o intreba despre fostu, s-ar putea sa nu mai taca … o vreme
Nu fa prea multe complimente (nu te va crede)
totusi fa-i cateva complimente (altfel iar nu-i bine)
Si cam atat… pe scurt :))