Gramada

Cum sa ajuti un chinez

Multi suntem intre noi care ne plangem ca nu avem destul timp sa facem lucruri si ca facem munca de chinez. Stiu eu un chinez, ma rog nu e made in China, dar are numele care-i garanteaza harnicia, la care ma gandesc uneori si ma intreb: cand are timp de toate?

De multe ori am zis: daca el poate sa scrie atatea pe blog si sa ajunga acasa la familia lui superba, sa mai iasa in oras cu bajetii si sa faca o gramada de lucruri, sigur pot si eu! Am cam putut de cate ori m-am ambitionat, trebuie doar sam a mai despart de lene – in special lenea de a face ceva productiv in weekend.

Ei bine, pentru ca multi sportivi si-ar dori sa fie asiatici, sau macar chinezi pentru performantele lor, Chinezul nostru harnic ne spune ca nu este chiar multitasking. Adica este, doar ca in limitele umane ale acestui lucru. Asadar, pune la bataie oferta de a scrie pe blogul lui (astfel ajuti un chinez si devii unul pentru juma de zi) pentru Conferința de Marketing Sportiv din cadrul ”Trofeului Carpați”?

De notat faptul ca sunt 3 mici pretentii:

1. Să aveți un blog și să puteți fi prezenți live pe 20 martie la Cluj-Napoca.

2. Să scrieți pe blog un text în care să anunțați Conferința de Marketing Sportiv și ”Trofeul Carpați” într-un stil care să se potrivească feng shuiului cristianchinabirta.ro.

3. Să îmi dați un mail pe cristi.china at gmail.com sau să mă anunțați mai jos în comentarii (merge și trackback) că ați scris.

domnu Chinezu,

Sa stii ca eu sunt disponibila live pe 20 martie, stiu sa scriu cu diacritice si-s curioasa ce ar trebui sa vorbeasca oamenii la o conferinta de marketing sportiv. Daca iti scriu pe blog, te anunt asadar ca o sa vin cu un pumn de intrebari pentru un feedback pe blogul personal. Daca o sa scriu, poate n-o sa am tot timpul timp sa-mi ridic ochii sa intreb lucruri (poate o sa raspunda cei din sala la ce intreb eu).

Gandeste-te ce frumos o sa arate: Chinezu e spi-oan-at 😀

Te astept cu drag la Cluj, iar voi, restul lenesilor care procrastinati, sa stiti ca atat conferinta cat si Turneul Carpati sunt niste lucruri foarte frumoase la #cluj, iar daca credeti ca sunteti destul de buni sa scrieri repede tot ce se vorbeste, raspundeti provocarii (asa demonstram si noi ca ardelenii nu sunt inceti).