idei

Cum poți alege ghiozdanul perfect pentru școală

Cu toții ne amintim cu drag de primele zile de școală și de emoțiile care ne copleșesc datorită sentimentului de nou început pe care îl experimentăm. Momentul în care am purtat ghiozdanul în spate pentru prima oară a fost unul important pentru noi deoarece marca o altă etapă a vieții noastre.

Se pare că acum e rândul micuțului tău să facă primii pași către școală și să se bucure de întâlnirea cu învățătoarea, cu colegii, dobândind în același timp cunoștințe care îi vor fi de folos, mai târziu, în viață.

Fiecare părinte își dorește ce este mai bun pentru copilul său, iar alegerea ghiozdanului perfect nu este deloc o treabă ușoară, având în vedere multitudinea de modele existente pe piață la ora actuală.

Cum poți alege ghiozdanul potrivit

În afara bugetului de care dispui, mai există câteva criterii pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când alegi ghiozdanul pentru copilul tău.

Iată care sunt acestea:

Mărimea

În cadrul procesului de selecție, va trebui să găsești mărimea potrivită a ghiozdanului ținând cont de înălțimea copilului tău. Este recomandat să cumperi un articol care să fie pe măsura școlarului chiar dacă anul viitor va trebui să iei un alt produs. Nu uita că sănătatea micuțului tău este mai presus de orice! Așadar, chiar dacă mulți părinți aleg un ghiozdan mare ca să îl țină pe copil cât mai mult timp, acest lucru este greșit.

Greutatea

Una dintre întrebările care îi frământă adesea pe părinți este: „Cât de greu ar trebui să fie ghiozdanul unui copil?”

Chiar dacă știm de cât de multe cărți și caiete este nevoie la școală, încă din clasele mici, micuțul nu ar trebui să care în ghiozdan o greutate care să depășească 10% din greutatea sa. Așadar, copii de clasele I-IV care cântăresc, de regulă, între 20 și 35 kilograme ar trebui să ducă în spate un ghiozdan care să aibă o greutate cuprinsă între 2 și 3,5 kilograme. Așadar, ținând cont de această regulă, copiii de clasele V-VII, ar trebui să poarte un ghiozdan care să cântărească aproximativ 5 kilograme.

Designul

Nu în ultimul rând, designul este un alt aspect de care trebuie să ții cont atunci când alegi ghiozdanul. Altfel spus, un ghiozdan viu colorat îl va face pe micuț sau pe micuță să aștepte cu nerăbdare venirea școlii.

Cumpără un ghiozdan cu Soy Luna

Pentru fetițe, de exemplu, unul dintre cele mai căutate personaje – indiferent dacă vorbim despre imprimeul ghiozdanului sau a oricărui alt produs, de la patine și biciclete, până la haine – este, fără doar și poate, celebra Soy Luna.

În mediul online, poți găsi o sumedenie de ghiozdane cu personajul Soy luna la un preț decent.

De aceea, pentru ca mersul la școală să fie o activitate cât mai plăcută pentru fetița ta, ar fi bine ca atunci când alegi ghiozdanul să ții cont, în primul rând, de preferințele ei. Astfel, poți opta pentru un model de ghiozdan Soy Luna.

Odată cu evoluția pe care eCommerce-ul a cunoscut-o în ultimii ani, totul a devenit mult mai accesibil pentru consumatori. Astfel, opțiunea de a comanda rechizite online devine o variantă comodă și avantajoasă, mai ales pentru părinții care se află în criză de timp.

În plus, dacă vei consulta îndeaproape ofertele magazinelor de specialitate, îți vei putea face o idee despre alegerea potrivită – atât din punct de vedere al prețului, cât și din punctul de vedere al calității.

Alege calitatea produselor My Kitty

My Kitty este un magazin online care oferă o gamă variată, pornind de la jocuri și jucării, până la electronice, articole sportive, haine și rechizite. Din portofoliul de produse fac parte o mulțime de articole personalizate cu personajele preferate ale celor mici, apreciate în aceeași măsură și de părinți datorită atributelor calitative și a prețurilor competitive.

Și pentru că știm cu toții că orice copil își dorește să aibă cât mai multe jucării și accesorii frumoase și moderne, magazinul online My Kitty te așteaptă mereu cu un stoc actualizat și cu articole adaptate tuturor nevoilor și preferințelor celor mici, astfel încât să poți comanda cu ușurință de pe website produsele dorite.