idei

Cum alegem lenjeria de pătuț pentru bebe? Iată ce ar trebui să avem în vedere

Bebelușul are nevoie de toată grija și atenția părinților, mai ales în primul an de viață – atât de important pentru creșterea sa armonioasă. Majoritatea mămicilor aleg mobila și accesoriile pentru camera lui bebe încă din al treilea semestru de sarcină, amenajând camera pentru ca totul să fie pregătit atunci când cel mic va veni pe lume.

Pătuțul se află pe lista celor mai importante obiecte din dormitor deoarece este locul în care cel mic își va petrece timpul dormind, iar, când va mai crește, jucându-se.

Însă, nu doar achiziționarea acestei piese de mobilier este importantă, ci alegerea unei lenjerii de pătuț.

De unde poți achiziționa lenjerii pentru pătuțul lui bebe

Având în vedere multitudinea de produse existente pe piață, alegerea lenjeriei pentru pătuțul lui bebe devine o adevărată provocare pentru majoritatea mămicilor.

Iată care sunt principalele aspecte pe care ar trebui să le iei în vedere atunci când alegi lenjeria pentru pătuțul celui mic:

  1. Prețul

Pentru că numărul lucrurilor de care avem nevoie după venirea pe lume a bebelușului nu este tocmai mic, prețul ajunge, deseori, să fie unul dintre cele mai importante criterii la care ne raportăm atunci când alegem lenjeria pentru cel mic. De multe ori, prețul nu reflectă calitatea produselor. Pe de-o parte, există pe piață articole la costuri relativ reduse, iar pe de altă parte, există produse ce au prețuri ridicate și nu sunt chiar calitative.

  1. Calitatea

Un alt aspect pe care ar trebui să îl ai în vedere – mai ales când vine vorba despre sănătatea celui mic – constă în calitatea produselor pe care să le achiziționezi. Pielea celui mic este delicată și sensibilă, iar din acest motiv, bebelușul are nevoie de cearceafuri de calitate, din bumbac. De aceea, ar trebui să acorzi o atenție sporită atunci când alegi lenjeriile să fie de calitate superioară.

  1. Imprimeurile

Având în vedere că există anumite studii care arată că, deseori, culorile ne influențează starea emoțională, modelele pe care le alegem contează foarte mult. Specialiștii ne sfătuiesc să optăm pentru imprimeuri cât mai colorate pentru a-i îmbunătăți celui mic starea de spirit.

 

 

Un somn liniștit și odihnitor pentru bebe!

Micuțul are nevoie de un mediu curat în permanență, astfel că specialiștii recomandă achiziționarea mai multor seturi de lenjerii și a cearșafurilor pe care să le schimbi cu ușurință ori de câte ori este necesar. De altfel, calitatea somnului poate fi influențată și de lenjeria pe care o așezi pe pătuțul lui bebe.

De unde poți achiziționa lenjerii pentru pătuțul lui bebe

Nou-născutul are o piele fină și delicată, astfel că este important să alegem numai lenjerii de pătuț, confecționate din bumbac, care să aibă o calitate superioară.

Miababy® este unul dintre magazinele online care are o gamă variată de lenjerii cu modele atractive pentru cei mici și cearșafuri cu imprimeuri colorate.