bucati de ganduri

cu gandul la tine – 1


Iti dai seama ce face iubirea din lume? eh vorbeam despre iubire? cuvantul este prea mare pentru ceea ce este intre noi, de fapt nu intre noi, este prea mare pentru ceea ce credem, facem, traim, etc…stii tu povestea 🙂

Ma gandesc la tine si la faptul ca poate am procedat gresit, si poate ca nu trebuia sa pun la indoiala jignirea ta, eu am crezut mai mult in existenta mea, ceea ce nu face ca totul sa fie la fel de roz, dar ce sa-i facem asta este situatia, un blog e mai util decat un mail caci gandurile mele sunt toate aceleasi – mereu.
off, oboseala si ora tarzie te fac sa iti vina sa te urci pe pereti, am amortit ! 😀

Stiu ca ma supar repede si probabil din orice prostie, dar te rog apreciaza ca nu am reusit sa ma crizez tot timpul, cand am perioade proaste si totul se aduna prea repede si toata lumea are pretentii si timpul ma preseaza si vreau sa te vad, si nesiguranta ma ucide in fiecare moment, totul devine confuz, e prea mult pentru mine.

Nu trebuie sa fii altfel, nu trebuie sa fii mai tandru, mai cald, nu trebuie sa fii altfel decat tu, pentru ca mie de tine imi place nu de altul, daca vroiam sa fii altfel atunci ce mai cautam eu langa tine? nu era mai simplu sa vreau pe cineva asa cum doresc eu ??
Dar eu doresc pe cineva ca mine dintr-un singur motiv, certurile vor fi spre zero, dar nu am luat in considerare multe, tu nu vrei o groaza de chestii , adormi uiti esti zapacit sau cine-stie ce, zici intai da apoi se transforma totul in nu … asta nu ma incanta tot timpul, iti dai seama…nu?

A te vedea 5 minute – 10 in roiala mea ca o albinuta cand incerc sa fac totul ma face sa zambesc, ma face sa mai vreau sa visez, sa mai plutesc putin prin poluarea care ne invadeaza zi de zi orasul, viata, plamanii, totul, dar ideea ca doar asa sa te vad nu imi place, caci nu imi ajung 5 minute sa imi potolesc setea de tine, prea des daca te-as vedea asa de repede m-as satura, certurile ar aparea mai repede din plictiseala nu din altceva deci nici asa nu e bine.
din 7 zile cate ar fii bine ca tu sa fii langa mine?
Hm! nu este un raspuns prea greu…10 ! din 7 zile eu te vreau 10! 10 minute in fiecare ora, in fiecare secunda, in fiecare gand, 10 😀 pentru ca 10 vrei sa iti scrie si in nota de la examen, 10 este o cifra la care inca nu imi permit sa visez
deci…. atunci eu visez la 7, dar daca te vad din 7 zile 7, ce fac dupa 7 intalniri pe zi in 7 zile in 7 saptamani, ah… numar prim 7, nu e bun, cautam alt numar.
4.. hm, 4 eeste nota aia care te aduce asa aproape de 5 care te trece un examen sau cam orice test, media de trecere si tot… 4 …. este nota care face examenu picat si orice vis inca o’data ruinat noptile de nesomn sunt inutile caci subiectul nu a fost atins, deci 4 nu e bun, nu atingem subiectul in 4 !
bun deci ne axam pe 5, 5 din 7, 5 zile din 7 , e un procent bun?
hm…cam mare, dar satisfacator pentru ca ar fi usor ca in 4 zile sa am 50 de minute cel putin si in a 5-a zi sa am cu 5 minute mai putin
gata am facut si numerologia relatiei noastre , mama ei de matematica de ce m-am facut matematician, sa innebunes si eu crearea, asta este cea mai mare problema a noastra, procentul cu care vedem relatia de fata, sau gandul meu inainteaza prea in fata, hai sa visam, sa dormim caci e tarziu, si ecuatiile diferentiale ma adorm in zori de zi
noapte buna !