Gramada

Cu drag pentru tine (not)

S-a pus la bataie, intrebarea zilei :
Ce-ai face tu mai bine decat Zoso? Numeste cel putin 10 lucruri!

(nu, nu e intrebarea zilei de azi, eu azi am gasit-o nu mai tot comenta si lasa-ma sa termin ce-am inceput)
E drept ca nu se precizeaza, de ce sa faci mai bine, daca sa faci top, daca sa spui de ce a facut rau, etc.

Dupa cum stii , eu sunt matematician. Pentru mine numerele conteaza (like, 4 real) asa ca, pe langa faptu ca nu-l sufar pe Zoso (fara suparare) a trebuit sa ma gandesc la o cifra semnificativa.
Trebuie sa fie mai mare decat zece. Cifra para? Impara? Numar prim? Numar cu semnificatie matematica? Numar astronomic? Numar cu semnificatie pentru mine? Numaru meu de la pantof? Ora?

Am inceput sa ma plimb pe blogu lui, sa vad poate ma inspir dintr’un numar de p’acolo, pentru mine NUMARU conteaza . si ma plimb io ce ma plimb, sa vad cand ii nascut omu. No tzeapa, nu zice cati ani are exact

In locul lui as fi pus o descriere d’aia ca la politie, cu interviu “cine esti, ce vrei, cati ani ai, de unde esti, unde ti-ai bagat… ? a??? nasu ultima data si nu era oala ta??” (un lucru care l-as fi facut mai bine decat el)

Hopa? Deja le numar. Oare 13? 13 e cu ghinion. O fi superstitios baiatu? Nu zice? Se supara oare? Nu-i dau 14 ca-i numaru meu, 15 nu e prim, 21 e prea mult 17 e prea departe 11 e prea…

as face mai bine decat el problema : Alcatuiti si demonstrati o teorema de caracterizare a paralelogamului cu ajutorul unei arii (no. 2)
dar stai! eu sunt matematician, e normal sa fac asta mai bine decat el, Zoso amore, nu te superi nu? te discriminez, s-o numar? Ahhh

as face mai bine decat tine un masaj. DE ce? pentru ca eu am unghii si imagineaza-ti niste unghii naturale de 1,2cm care ti se incresteaza usor pe sptale obosit si coboara spre fund iar apoi urca pe coloana, si coboara iar, maseaza tot (shhh, nu devenii ero_T_ic, nu e momentul) (no.3)

as face mai bine decat tine diferentea intre bleo si bleomaren, dar asta e doar pentru ca barbatii percep mai putine culori decat femeile, dar, si aici te-am discrimitat, scuze, o fi din cauza ca nu-mi esti foarte drag, dar te rog scumpule, incerc, asta se pune?

as face mai bine decat tine curte unei fete. (no4) OK, asta e discutabil caci eu sunt fata, tu esti baiat, dar pe testate? si cine pierde face poze, deal?

Am inceput de la un momentdat sa ti-o scriu asta tie personal. Nu stiu daca tu vei citii toate astea, dar de fapt ar fi o declaratie pentru tine din partea unei ne_fane, ce ar face ea mai bine decat tine.

pe bune nici cu fanii nu te porti prea frumos, am vazut ca lumea se plange , urat din partea ta, in locul tau as fi mai amabila cu tot prostu (no 5) (Razvi, nu ma refer aici ca tu esti prost, ma refer la faptu ca zi de zi de bati de multe idei, si oameni cretini, 4real, etc)

as face pizza mai buna decat Zoso, si asta doar pentru ca am reteta mea si nimeni nu s-a plans, iar el e baiat, si scrie, nu il vad pe el gatind, totusi, stii? pot sa pun gaj ca fac o pizza mai buna decat tine (no 6)

as scrie scrisori de dragoste mai bune decat el, si asta tot pentru ca’s fata si se stie ca fetele sunt mai dramatice si romantice de la distanta si se daruiesc trup si suflet iar baietii sunt magicieni, drept urmare imi asum acest risc (no 7)

c-a-f-e-a, oricand, cafea as face mai bine decat Zoso, asta pentru ca acel ingredient de care multi dintre noi suntem dependenti imi place si am propria mea reteta de a face. Vezi Zoso, cafea, poze, pizza, deja poti sa vii sa probezi ce am zis, si faca nu le fac mai bine ca tine, voi cere revansa (no 8 )

As coase mai bine ca Zoso. Cu toate ca nu stiu sa cos exagerat de frumos, dar baietii sunt mai stangaci. In general imi dau silinta. Dureaza o eternitate, dar iese frumos (no 9 )

As aprecia o fusta pentru valoarea ei (pret vs material vs croiala) mai bine decat el. Si aici, pentru ca eu o vad ca pe ceva ce o port eu, el o vede ceva ce poarta ea, si eventual, ceva ce trebuie dezbracat (no 10)

Am ajuns pana la 10, dar am folosit multe chestii sexiste, tu nu faci asta, cel putin in perioada in care te-am citit, nu am observat multe, ceea ce e bine. Esti de admirat pentru asta.

Acu sa nu ti se urce la cap ca iti mai zic pentru ce te admir, ca nu trebe, cand termin ce am de zis, sunt curioasa cate ies (haha, am facut rima)

Aceasta fiind spusa, cred ca si rime as face mai bune decat Zoso. Chiar daca el e mai “Scriitor” decat mine, eu sunt plina de sine, de mine, si sunt aproape sigura ca poeziile, rimele, i-ar iesii fortat (no 11)

As face planuri de vacanta mai bune decat el. Aici e discutabil dar, sunt iar increzatoare in ideile mele tampe si neuronu meu plictisit ce taie iarba la caini cu un talent iremediabil. Stiu ce vacante ofer prietenilor mei si aia in general ma felicita, asa ca, hai risca-te la una (no 12)

asta e cu ghinion, e 13, esti superstitios? Stii doar ca superstitiile sunt asa cum ti le faci? Ah eu sunt o vorbareata plictisitoare, cred ca as plictisii lumea mai bine decat tine :))

Eu imi amintesc de toate zilele de nastere posibile si imposibile, le am scrise in zeci de parti sa nu uit, si sa uimesc lumea. Cred ca uimind lumea in zile de nastere cu urari si cadouri o fac mai bine decat tine (no14)

Pentru ca 15 e un numar impar dar nu prim, nu ma pot oprii aici, trebuie sa ma intelegi, nu pot. Stiu, devine frustrant ca am ajuns atat de departe si inca mai post sa zic cu mana pe inima ca “Pot face mai bine decat Zoso…” un playlist for broken-hearted. Aici iar am dat-o la risc. Caci nu stiu ce relatii ai avut, cum le-ai terminat, cum te-au terminat. Dar am o gama de piese ce te rascolesc in astfel de momente mai frumoase decat ce-ai putea tu alege 😀 (na-na-na-na-na-naaaaa)

In locul tau, as alege un skin mai dragut, mai expresiv, care sa te reprezinte in proportie de 100% asa cum e al meu, un skin care sa spuna ca esti tu, nesuferit pentru cei ce nu te suporta, si un domn pentru ceilalti, as face o alegere mai buna decat alegerea pe care ai facut-o tu (no 16)

As mai scrie din cand in cand, mai des decat el, articole despre mine, despre ce a fost viata mea, cu referire la uite, asta am facut, nu prea mai barfeste, sau nu e genul lui, nu povesteste intamplarile cu o pasiune anume. Iti da faptu si te lasa sa comentezi, scrie si tu mai cald, ca nu scrii numa pentru tine (no 17)

As face mai bine decat el o aranjare a articolelor care le are. Nu am gasit o arhiva draguta in care sa caut in voie ce vreau, e drept, are search si tag, dar uneori nu e deajuns. Am mai cautat intr-o zi ceva la el si am descoperit ca nu are totul aranjat asa dragut, frumos, ordonat. (no 18)

Mai bine decat el, as umple spatiu ala gol bleo ce nu da nici-cum. Pe o parte are reclame pana jos pe cealalta gol. nud. zero. Hai ca poti s-o faci mai bine decat tine (no 19)

20-u a venit cam repede, cred ca e cazul sa ma opresc. A sunat totul ca un repros la desparire de genu “eu fac asta mai bine ca tine” actiunea “impartitul sosetelor”, dar nu am nicio indoiala ca fac reprosuri mai bu
ne ca tine 😀 mai ales ca eu nu iert, nu scuz, nu accept scuze, sunt vulcanica, nu ma repet, etc

vai!!! Am scos si 20-u? Vai ce lung a iesit. Scuze tie ca te-am plictisit pana aici. Nu ma asteptam sa scot atatea data fiind parerea mea despre el, dar, uite ca am gasit si un 21 , mai bine decat tine, mi-as aprecia cititorii si le-as multumii cu toate ocaziile ca ma citesc. Nu numai cu concursuri, ci pur si simplu un mesaj. Daca ai indoieli, vezi gestu meu 1 iunie !

Poate ti-am mai spus, dar eu sunt un om calculat, acu sa-ti zic de ce 21 🙂
– pentru ca e numar impar
– pentru ca e divizor de doua numere prime, 7 & 3
– pentru ca e blackjack (21)
– pentru ca e varsta mea
– pentru ca e varsta majoratulu in State
– pentru ca ai pus la descrierea ta “douazeci si ceva” si simteam nevoia sa ai si tu douazecisiceva
– pentru ca nu te asteptai sa vezi atatea
– pentru ca meriti (L’Oreal)

Si asta a fost partea 4/4 pentru ca Siropel vroia sa stie ce parere am despre Zoso, dar blogaru nu-i uom cinstit, nu ti-o spune si-i uimit, ce sa-i faci tu oare, concursu si-o caldare, sa se-ncheie cu bine, si scuze d’aberare

later edit : mi s-a atras atentia ca am folosit 21 ca cifra, nu n-am folosit-o ca cifra, ar fi absurd, eu aici vorbesc doar de valoarea lor ca numere chiar daca am impresia ca se poate intelege valoarea lor ca cifre. nu, 21 NU e cifra, nici 20. cifra e una, numaru e alta 😀