in cautarea perfectiunii

constatare & co.

Bun.

iubu Jorjel mi-a atras atentia ca mi-am pierdut o mare parte din abonati pentru ca, se deschide o reclama. DA , stiu, aia era conditia pentru care primeam acest .info, si eram atat de satula de platforma blogspot, de incarcat fiecare pagina pe rand si de blocat, eronat, incat, vroiam sa evadez de la patria mama. Totusi, acum stau in chirie, si in curand vreau sa ma mut in casuta mea. Pentru asta, trebuie intai sa o cumpar, apoi sa o zugravesc, sa o aranjez, si abea apoi imi iau catrafusele de aici si plec.’

Stii tu bine, ca, o fata are o tona de rahaturi pe care le ia dupa ea, si daca, in mod normal intr-un apartament mergi cu o bluza si dupa 3 luni pleci cu 5 cutii, ca fata, mergi cu o geanta, si te intorci cu un camion. Pentru ca fetele sunt strangatoare. Constat cu stupoare ca este trecut binisor de jumatatea lunii iar eu nu te-am stresat. Am lipsit o saptamana si parca s-a lasat linistea aici, simteai cum trece timpul? Cum ti se inchid ochii ? Ei bine, de mine n-ai scapat, pentru ca, spune tu sincer, ai mai vazut drac mort?

Am articole noi, in cutii, le despachetez cat de curand, si am o gramada(mare) de lucruri cu care sa ma dau mare, si pentru care sa ma revolt (ca pana acum) , si sa te amuz (cica ma pricep)

ca-cam atat pentru o secunda, ma gandesc daca sa mai scriu un articol acusica, sau nu…