Aberatii speciale, Online

Concurs cu premii superbe

In ultima vreme mi-am ocupat timpul participand la concursuri. Atat pe blog(uri) cat si pe doze de bere, pachete de tigari, fluturasi gasiti pe strada ce aveau cod ce trebuia trimis prin sms. Orice. A fost o perioada inspirata si nu prea. La anumite concursuri m-am cam intristat asa-ni pentru ca eu nu prea ma potriveam cu regulamentul. La altele concursuri prietenii mei mi-au transmis ca ma vor strange de gat pentru ca am castigat prea multe premii. Se pare ca unora chiar li se pare incorect cand ai noroc.

Inspiratia mea de a scrie despre orice ocupa zona de it in general este egala cu a unei balerine de a juca baschet. Reusesc sa fac ori cele mai porcoase glume ori chiar sa iasa ceva dragut. Nu este neaparat o combinatie potrivita, dar eu incerc. Incerc pentru ca incercarea moarte n-are (numa cine-ncearca moare). Asta este situatiunea, nu avem ce pentru-ca-sa-facem. Cand se premiaza creativitatea, tot ce poti sa faci e sa nu aiba cineva o idee formulata mai fain decat a ta. In general, sunt multi care au, dar ii citesti, strangi din dinti si gata.

Am gasit un concurs interesant cu premii in produse IT. Concursul este organizat de IT-sh.ro , un magazin online care arata chiar  binisor. S-au pregatit cu reduceri de black-friday, acum sa speram si ca nu le pica site-ul, sau ca nu au uitat sa puna premiile de-oparte si nu le-or vinde la vinerea indoliata.

Eu mizez cam pe primul premiu, pentru ca-mi trebe un laptop, nu pentru ca mi-ar strica un calculator (nu-s sigura ca as avea unde sa-l pun, dar ar fi apreciat). Concursul are premii enorme. Un Laptop (d-ala avion), 9 calculatoare si mici atentii pe langa ele pe alocuri.

Nu stiu exact cat de deschisa este lumea, ii observ destui de noi pe piata, dar faptul ca s-au aventurat sa faca o campanie pe bloguri e foarte dragut din partea lor. E drept, poate ca puteau sa dea premii ca mouse, tastaturi si d-astea, pentru ca omu pe la casa lui, mai are nevoie si de asa ceva, dar acum daca nu primesc o tastatura si primesc un calculator, nu o sa ma apuc de plans si de dat din picioare.

Dragilor, imaginatia pe taste, IT-sh va da cadouri daca scrieti despre ei.