in cautarea perfectiunii

concluzia jumatatii

e trecut usor de jumatatea anului, dedci as putea trage niste concluzii cu ce s-a intamplat . Nu stiu de ce am obiceiul sa inventariez cu atat talent ce este si ce nu este in jurul meu, dar se pare ca imi place. In aceeasi ordine de idei, observ ca tu, stimate, nu citesti ce citesc eu, ceea ce nu stiu daca sa ma supere sa usa ma amuze, eu raman cu obsesiile mele, nu cedez, nu – nimic 🙂 si da, tot o sa te innebunesc pana cand ori o sa-ti fiu draga ori nu ma mai suporti (caci ambele nu se poate)

in alta ordine de idei, observ ca vremea de afara-mi prieste deoarece am spor la vorbit (fata de luna mai care cu greu a trecut). Nu mai am cosmaruri, dar, parca ma racesc, si telefonu meu ar suna daca nu ar fi mort (most of the times)

Duminica e ziua mamei (mele) si incep usor-usor sa imi pun neuronii la treaba pentru un cadou (am cam reusit ce-i drept). In alta ordine de idei, eu si Harap-Alb suntem foarte fericiti impreuna si muncim din greu in a umple 2gb de poze ca sa-ti incant si tie privirea. Pana acum am nori, nori, nori, nori, si a da :)) nori 😀

pentru alte request-uri, plangeri, ironii si comentarii, leave a message after the bip

THE BIP :))